Cauta in 21.294 retete
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care se amesteca incontinuu.Daca glazura este suficient de subtire (daca ... suprafata intinsa, se desarta toata glazura deasupra ei (pentru tava de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar, 1 ou. Crema: 1 kg prune, 3 linguri apa, 100 g zahar, 2 linguri faina, 6 foi gelatina, frisca pentru decor. Mod de preparare: Se amesteca faina cu untul mai moale, zaharul, oul si 2 plicuri de zahar vanilat. Se pune aluatul 2 ore la rece apoi se intinde in forma de tarta si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca. Prunele se macina si se amesteca cu zaharul si apa. Se pun la fiert, se adauga faina si se amesteca pentru a nu se face...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cani cu mere rase, 2 cani cu zahar, 2 cani faina, o ceasca nuca macinata, un praf de copt. Gazura: 20 linguri apa, 20 linguri zahar ,3 linguri cacao, 2 linguri cu varf margarina Mod de preparare: Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb pana se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu margarina si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... groasa care curge putin.Aceasta glazura se foloseste pentru fursecurile care ... fraged, indiene, ciuperci din indiene.Glazura se aplica cu lama cutituluideasupra ... in cuptor, ca sa ramina glazura alba.Rondelele din aluat fraged ... , apoi se ung repede cu glazura cu ajutorul pensulei si se ... pina ce se rumeneste putin glazura, capatind un gust de zahar ... marmelada. Cind este nevoie de o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
De la bunici la prichindei ce-abia ajung la scaunel Pentru toti e un rasfat checul cu mar si caramel!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... si cu mixerul cca 2 minute.Glazura se desarta peste prajiturile coapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune unt sau untdelemn.Aceasta glazura se foloseste mai mult pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... necesara o cantitate mai mare de glazura, pentru tort, sau alte prajituri ... , pina cind se incorporeaza bine.Glazura se poate lasa si alba ... sau culoarea si aroma dorita.Glazura se poate pastra in punga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se amesteca incontinuu cu lingura.Glazura trebuie sa aiba consistenta unei ... se amesteca bine untul in glazura, aceasta va fi patata (cu ... ), dupa ce se usuca.Daca glazura este prea subtire, se ia ... sa se puna unt in glazura, daca aceasta a fost subtiata suficient ... sirop bine legat.Cu unt glazura se intareste mai repede, dar ... devine mata.Cu apa simpla glazura se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blat: 200 g unt, 200 g zahar, un ou, un galbenus, praf de copt, zeama unei lamai, 300 g faina. Mod de preparare: Se amesteca bine untul cu zaharul si oul. In acesta compozitie se adauga zeama de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Se lasa 10 min sa se odihnesca coca apoi se intinde in tava tapetata cu faina. Se coce 10 min la foc potrivit. Merele se rad si se pun la calit impreuna cu zaharul. Dupa ce a scazut lichidul lasat se adauga grisul si untul rece. Se pun peste aluatul din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
E minunat, cand te trezesti, Sa ai o prajitura la cafea. Asa negresa buna nu gasesti Nici macar in Africa! INGREDIENTE pentru blat 200 gr ciocolata dark 100 gr unt 100 gr zahar 75 gr faina 1/2 praf de copt 3 oua 400 gr visine proaspete (fara samburi) pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte [&] Post-ul NEGRESA CU VISINE SI GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Intr-un ibric, se face o glazura din ciocolata neagra taiata bucati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... necesara o cantitate mai mare de glazura, pentru tort, islere sau alte ... , pina cind se incorporeaza bine.Glazura se poate lasa si alba ... sau culoarea si aroma dorita.Glazura se poate pastra in punga ... .Se poate folosi fara unt.Glazura trebuie sa aiba consistenta unei ... prajiturilor marunte dureaza mult si glazura se mai ingroasa, se poate ... cind se incorporeaza mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de gelatina - un plic de glazura transparenta (puteti folosi si de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... insiropeaza si ea. Preparam apoi o glazura de ciocolata cu care imbracam amandinele. Glazura o facem asa: Incorporam toate ingredientele, asezam vasul pe baie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura este la cuptor, pregatim glazura. Zaharul se pune pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... esenta de rom si coniacul. Glazura: Topim ciocolata impreuna cu frisca ... de blat insiropat. Deasupra turnam glazura si decoram dupa imaginatia fiecaruia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro