gasca
Pagina 3 din 3
Te-ar mai putea interesa:
pastrama de gasca, mancare din gasca, piept de gasca, gasca la cuptor, ficat de gasca, gasca cu portocale, friptura de gasca, ostropel de gasca, ciorba gasca salbatica, gasca umpluta cuptor
Se dizolva sarea de mare în lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte si se lasa 15 minute la temperatura camerei. Se curata ficatul bine de pielita, se taie bucati, se presara cu condimente, sare, congnac si vin si se pune la cuptor, la 100 grade, timp de 40 de minute. Apoi se paseaza cu furculita si se da la rece. Mod de servire Se monteaza pe suport de pâine prajita, cu dulceata de ceapa. Reteta face parte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multe alte mancaruri de porc, gasca sau rata. Anasonul stelat este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... (grasime de pasare pui, rata, gasca sau curcan) are o textura aparte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mare (al meu a fost de gasca) si cu un cutit facem ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... doi :P Delicioasa supica este facuta exact ca supa de gasca ;) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... (kure) si vita (hovezi). Rata, gasca, iepurele si vanatul ocupa un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Insa cum la noi in gasca nu se poarta fitele, ne ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de cocos inabusita Friptura de gasca cu galuste si varza rosie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sunt cele de rata si gasca carora le da un plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... clasice: ciorba antimahmureala , ciorba de gasca cu zeama de varza , ciorba ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... umplute...umplute cu ficatel de gasca, frecat cu galbenus, cu mustar ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... untul topit (folositi o pana de gasca sau o pensula noua) si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mancaruri grase, cu carne de gasca sau rata si pentru aromele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro