ciorba gasca salbatica
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ciorba de pui acrisoara, ciorba de burta, pastrama de gasca, ciorba de perisoare, ciorba radauteana, ciorba de cap de somn, ciorba de peste, ciorba de pui, ciorba, ciorba picioare de porc
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura ... taie) si se opreste focul. Ciorba se serveste calda sau rece ... ardei iute. Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce a fost vanata, gasca salbatica se curata de pene, se trece prin flacara, apoi se ... , galuste, varza calita etc). Gisca salbatica se poate pregati si cu masline sau ciuperci. - Gasca, untura, marinata. Marinata: 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gaste, si servita a doua zi nuntasilor pentru a se drege, ciorba de gasca, acrita cu zeama de ... ajun si stinge suferintele stomacului. O ciorba grasa, dulce acrisoara, cu adevarat ... Timp de preparare: 2,5 ore Ingrediente: 1 gasca mica (sau 2 kilograme tacamuri si ... sau prea sarata. Mai lasati ciorba sa dea cateva clocote. Asezonati ... sare dupa gust, adaugati verdeata tocata si opriti focul....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de orez basmati si orez salbatic unt porumb patrunjel verde piept ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... cum o face un blid de ciorba de potroace. Iar secretul e zeama ... : 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa 4 l zeama de ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de ... si marar verde taiat fin. Ciorba de potroace se seveste imediat ... decat la sfarsit.[/warning]...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti ... fiert timp de 2-3 minute. 4. Pune ciorba in bolul din care va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se ... rece. - 1 ficat mare de gasca, grasime de gasca, zeama de carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat ... taiteii. - 6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, 1 varf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune pasta de ardei dulce. Ciorba se lasa la foc mediu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ora. Piseaza usturoiul si adauga-l în ciorba, asezoneaza cu sare si piper ... sa nu se taie. Adauga în ciorba una, doua linguri cu otet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rata salbatica se curata de pene, se trece prin flacara, apoi ... . Preparatul se serveste rece. Rata salbatica se poate pregati si cu ... , etc. - 2 kg carne de rata salbatica, 500 g masline, 200 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de patrunjel si ia oala de pe foc. Ciorba este gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a curata legumele si de a le taia cubulete, rondele sau rase (în functie de preferinte). În timp ce pregatim legumele, putem pune pieptul de pui taiat cubulete la fiert împreuna cu sarea si piperul. Îl lasam doar 10 minute la fiert dupa care adaugam morcovul si mai lasam înca pe atât pe foc. Adaugam restul legumelor si bulionul, iar în jumatate de ora ciorba ar trebui sa fie gata. Daca va place patrunjelul, nu ezitati sa îl folositi dupa ce ati oprit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sa ne-ajunga :P). La noi ciorba sau supa nu lipseste de ... fir subtire in oala cu ciorba, adaugam sare dupa gust si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... vin cu aceasta reteta de Ciorba din carne de ied stati ... lasa 5 minute sa se odihnesca ciorba si se adauga ouale batute ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com