Cauta in 16.218 retete
De cate ori nu ti s-a intamplat sa simti aroma placintei de dovleac, proaspat coapta in bucataria bunicii tale? Inevitabil, iti lasa gura apa si te delectai cu o felie din desertul gustos si fraged. Astazi, majoritatea celor care au crescut savurand si apreciind mancarurile sau deserturile din dovleac sunt de acord cu faptul ca este unul dintre cele mai delicioase alimente. Originar din America Centrala, dovleacul a patruns in bucataria internationala, fiind folosit in prepararea supelor, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In seara de Ajun, Mos Craciun isi va dori cu siguranta sa savureze o gustare delicioasa, iar copilul tau va fi foarte incantat sa prepare chiar el prajiturile pentru dragul Mos. Pentru ca asa va primi toate darurile visate! Invita-l pe cel mic in bucatarie pentru a gati impreuna un tort delicios pe gustul Mosului si al intregii familii. NESTLe Nesquik iti propune un tort excelent cu sirop de ciocolata si frisca, pe care il puteti prepara in maxim o ora. Ingredientele de care aveti nevoie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Esti in pana de idei in bucatarie? Vrei sa pregatesti ceva special? Vrei niste retete gustoase, usor de preparat si inedite? Gasesti mai jos raspunsul la toate aceste intrebari. Retete usoare si spectaculoase. Merita incercate fiecare in parte. Cu atat mai mult cu cat dese ori ti se intampla sa investesti timp si efort in pregatirea unor retete complicate, pentru a constata apoi cu dezamagire ca familia ta nu le agreeaza si ar fi preferat sa gatesti altceva. Combinatiile inedite dintre...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O alternativa excelenta a mezelurilor pentru micul dejun, o posibilitate extraordinar de utila atunci cand ai musafiri si vrei sa faci ceva repede, dar si aspectos, un produs excelent mai ales daca-l faci in casa. In cateva cuvinte astazi vom vorbi despre pateul de ficat preparat in casa. Nu-ti mai spun ca poate fi o alternativa... inteligenta pentru puiul tau, daca acesta refuza sa manance ficat, o sursa importanta de fier. Haide sa vedem care sunt cele patru retete pe care ti le propunem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Va intampinam cu cocorada cu urda si tuica de prune! Vino cu familia ta! Gradina lui Pintea va asteapta cu bucate alese. Am pregatit meniuri speciale la preturi bune! Va oferim meniuri la doar 25RON, 30 sau 40 RON! Vino si serveste masa in familie! Te asteptam cu: Meniul casei Ciorba taraneasca Tocana patrunjita Prajitura cu branza de casa Pret: 30 ron/persoana Meniul Tornedo Balmos cu ciuperci/Ciorba de curcan - la alegere Tornedo Rossini cu piure de cartofi Prajitura cu mere Pret: 40 ron/...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel, o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare. In oala obisnuita sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa necesara. Intr-o cratita, faina se infierbinta cu untul topit sau cu untdelemnul la foc mic (nu direct pe flacara) numai un minut (fara sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... loc in loc cate-o felie intreaga de slaninuta, se da placinta ... , 50 g untura (de porc, de gaina sau gasca), 1 lingurita sare, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata gaina, se goleste de intestine, se pirleste pe foc ... mujdei de usturoi. - 300 g malai, o gaina mare si grasa, sare, mujdei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , gitul, pipota (de gisca, curcan, gaina), 1 morcov, 1 patrunjel, 1/4 telina, 1 ceapa, 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se rumeneasca. - 2 pastravi proaspeti, 1 lamiie intreaga, 2 cepe mijlocii, 2 linguri faina, 2 foi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa ... fierb cca 10-15 minute. - 1 gaina grasa si mare, 4 l apa, 1 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 3 linguri zeama de lamaie, scortisoara (intreaga), 500 g mere acrisoare, 200 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se ... , la sfirsit, vinul. - Carne de gaina, 3-4 buc. gutui coapte, sare, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zdrobite. - 3/4 l lapte, 40 g zahar, coaja (intreaga) de la 1/2 lamaie, un varf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege. - O gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro