fritura vitel punga
Pagina 5 din 5
... g carne fripta de vaca sau vitel, 125 g sunca, 500 g morcovi, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... doi. - 250 g ficat de pasare, vitel sau porc, 200 g ceapa, 80 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intregi, 1 lingurita bicarbonat, cacao. Crema: 3 pungi budinca de vanilie, 750 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiati ca pentru prajit sau o punga de cartofi congelati, 400 g carnati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se acopera cu sosul. - 1 punga spanac congelat, fiert, 2 cepe taiate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparare, bine racita. - 1 creier de vitel sau de porc, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece, impreuna cu oasele de vitel si o lingurita rasa de sare ... ml smintina, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miel (de preferinta)sau de vitel, 2 cepe rase sau taiate marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,. - O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aspic tocat. - 1/2 kg ficat de vitel, 250 g slanina, 100 g unt, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 250 g carne de vaca sau vitel, 2-3 linguri ulei, 1 ou, 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de patrunjel. - 500 g ficat de vitel, 500 g ciuperci, 2 cepe, 300 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc, 300 g carne de vitel, 200 g cirnati afumati, 1 kg varza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt topit, 750 g carne de vitel (vita sau pui), 1/2 legatura cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si subtiri de carne de vitel (a 180 g fiecare), piper negru, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o ora, daca este carne de vitel sau de vaca, si apoi ... mult os, de vaca sau vitel, morcov, patrunjel, ceapa (circa 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 pui sau 1 kg carne de vitel sau miel, 2 gulii mari, o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro