fritura vitel punga
Pagina 4 din 5
... Se fierbe carnea de vitel pana cand aceasta devine frageda, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa 1-2 minute adaugam carnea de vitel tocata cu un cutit în bucati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustare rece, de vara, vitello tonnato vedeta a antipasti italiene are toate caracteristicile unei delicatese gata sa fie expusa in vitrina. Felii se rasol rece de vita servit cu o maioneza cu suflet de ton si decorata cu castraveciori murati sau capere. Carnea de vita se fierbe de regula, insa nici un rest de friptura nu este de refuzat pentru aceasta reteta. Portii: 6-8 Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: 2 kilograme carne de vita fara grasime (preferabil o parte care se poate felia...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... calda. Ciulamaua din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bulion si delikatul cind este aproape gata se adauga patrunjelul si se sareaza ciorba si se adauga borsul (se fierbe separat). La sfarsit dupa ce fierbe se adauga leustean maruntit. Se poate servi cu smintana si ardei iute sau cine vrea si o mamaliguta calda. - Ceapa, un morcov, un dovlecel, 2-3 cartofi, un ardei gras delikat patrunjel, leustean,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie. Se garniseste cu diverse legume prajite sau fierte peste care se toarna sosul fripturii bine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea (poate fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri sau trecut prin razatoarea mare si se lasa sa fiarba. Se incearca daca este fiarta carnea, se potriveste zeama, adaugindu-se apa, daca mai este nevoie, iar la ultimul clocot se adauga bulionul si verdeata tocata marunt. - 1 kg carne, zarzavat de supa, 2 cepe, 1/2 l bulion, verdeata, sare, 2 litri apa. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 300 g carne fiarta de vitel 2006 castraveti murati 150 g cartofi ... : fierbeti cartofii si carnea de vitel. Eu am adaugat alaturi de carnea de vitel si ciupercile si le-am tinut acolo intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sa trecem la fapte. Ingrediente: - o punga de amestec pentru salata ruseasca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ulei si se baga intr-o punga mare, care se leaga sa ... la dospit 45min- 1h intr-o punga legata. Pulverizam cu apa pe ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... : 80 g sunca 800 g carne de vitel 3 lg bulion 250 ml supa ... tigaia infierbantata puneti carnea de vitel si rumeniti-o pe toate partile ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prosop infainat si introdusa intr-o punga mare. 6. Ii facem doua taieturi ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... : - carne de curcan (am luat o punga de la macelarie, nestiind ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ulei si l-am bagat intr-o punga mare ca sa o pot lega ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Se lasa la dospit intr-o punga, sa nu intre aer. Se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... a avut efect :D Ingrediente: - carne de vitel - cartofi (multi :D) - ceapa (se pune ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... congelator, care s-a dovedit a fi de vitel si de la o cutie de ... ce-a iesit: Ingrediente: - carne de vitel - legume asortate - ceapa - fasole boabe ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 2 legaturi de patrunjel verde, 4 cutii (pungi) cu creveti decorticati (a 400 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro