fritura de miel la tava
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
bait pentru miel, miel la ceaun, tocana miel ardeleneasca, drob de miel, spata de miel, friptura de miel, ciorba de miel, friptura de rata la tava, miel, jamie oliver pulpa miel ierburi aromate
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion ... langa alta in cuptor in tava. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion ... Mod de preparare: Carnea de miel, spalata si luata de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare ... piper. Se aranjeaza prapurele intr-o tava unsa cu unt, dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Traditie si cult, friptura de miel e o constanta a mesei de Paste. De ... putin perspectiva asupra fripturii de miel din acest an va recomand ... greceasca de pulpa de miel la tava. Secretul acestei retete este marinata iar secretul marinatei este ... de marinare) Ingrediente: 1 pulpa de miel (din spate) cu tot cu ... mai mare Preparare: 1. Pulpa de miel se spala si se curata ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g carne de miel, 1 1/2 kg spanac, 1 ceapa mare, 1/2 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine. Mod de servire Se serveste cu zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 150 gr. ciuperci, 50 gr. unt, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de miel, 1 kg. spanac, 2 linguri pasta de rosii, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de miel, 2 litri apa, 3/4 l bors, 2 morcovi, 1 patrunjel, o legatura ceapa ... preparare: Se pune carnea de miel la fiert, iar dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com