fritele cu zer
Pagina 4 din 4
... supa rece. Proteine, vitamine si zer! Adica ce ai nevoie a doua ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat de lamaie ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... o crema. Branza se scurge de zer, de preferat a se folosi branza ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, stoarsa bine de zer, se da prin sita sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare ... lasa pana cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se ... usor pana se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... adauga branza bine stoarsa de zer si trecuta prin sita. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaci proaspata, scursa de zer se trece prin sita, apoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
mamaliga, branza de burduf sau in coaja de brad, unt Mod de preparare: Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste Mod de servire Cu jintita sau lapte gros
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... partea de deasupra a acesteia (fara zer), nu se va inchega mai ... forma si nu va lasa zer in preparat.Daca se procura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca, stoarsa bine de zer, se da prin sita sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro