Cauta in 17.960 retete
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batute, 8 lg zahar, iaurtul, uleiul,praful de copt. Se unge tava ... tava, fireste se taie din foi, in nici un caz nu ... ca sa incapa), se pun 2 foi pe fund, se ung cu ... pe la mijlocul pachetului de foi de placinta se pun fructele ... dese, apoi se continua cu foi-crema pana terminam cu o foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se intinde crema rece intre foi, se apasa putin foaia de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cine s-ar fi gandit la aceasta combinatie intre frunzele de vita de vie murate bine pentru sarmalute si branza fina camembert? Dar o asemenea combinatie este posibila si chiar foarte gustoasa. Reteta de camembert in foaie de vita se prepara la gratar pentru un plus de savoare. Vezi aici si reteta de Ghidul branzeturilor. Reteta: Camembert in foaie de vita la gratar Ingrediente: 1 frunza de vita de vie mare (de la saramura) 1 bucata de branza camembert de 125 grame 1 lingura de miere 15 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Daca se foloseste varza dulce, aceasta se opareste mai intii, apoi se aleg foile, iar restul se toaca in fidea foarte marunta. Daca se prepara cu varza acra, se spala mai intii pentru a-i lua din acreala, se aleg foile, iar restul se toaca de asemenea in fidea foarte marunta. Separat se toaca ceapa foarte marunt si jumatate din intreaga ei cantitate se prajeste in ulei bine incins. Cind ceapa capata culoarea galbena, se adauga orezul, care mai inainte a fost ales, spalat si scurs de apa. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierb morcovii, sfecla, fasolea verde si mazarea. Se taie sub forma de sferturi de rondele morcovii si sfecla, iar in bucati fasolea verde. Se adauga mazarea fiarta, rosiile taiate felii si ouale (sferturi). Se amesteca bine cu mustar, sare, piper si maioneza (200 g). Se decoreaza cu restul de maioneza si fileuri de sardele. - 200 g morcovi, 300 g fasole verde, 200 g rosii, 3 oua, 300 g sfecla rosie, 100 g mazare, 150 g sardele, 250 g maioneza, sare, piper si mustar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala sfecla bine si se usuca intr-un stergar. Se porneste cuptorul. Se pune sfecla intr-o forma rezistenta la foc, se toarna untdelemnul (80 ml), se aseaza ierburile aromate imprejurul ei si se presara cu sarea marina. Se coace circa o ora in cuptor. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se cojeste. Se taie stifturi sau discuri subtiri pe gilaul (taietorul) de castraveti. Se randuieste pe un platou. Se taie telemeaua in cubulete si se presara deasupra. Se amesteca otetul cu untdelemnul (20...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frunzele de vita, curatate si spalate, se oparesc in apa clocotita, apoi se lasa sa se scurga. Ceapa se curata si se toaca foarte marunt sau se da prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Orezul, ales si spalat, se fierbe 5 minute, se scurge si se amesteca cu carnea si cu ceapa; se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pe fiecare frunza de vita se pune cate o lingurita de umplutura si se infasoara sarmalele. Se acopera fundul unei cratite cu frunze de vita, se asaza sarmalele, se presara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in alcool, zeama de lamaie, praful de sare. Foile de placinta ... se aseaza cealalta jumatate de foi cu care procedam la fel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce, telemeaua rasa, ouale, smantana, praful de sare si zaharul. Omogenizam ... o tava mai inalta. Punem un rand de foi, le ungem,punem foi,ungem si mai punem un rand. Sa fie trei randuri ... . Ultimul strat trbuie sa fie foi de placinta pe care le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e o combinatie inedita intre foile de napolitane, blatul din compozitie de pricomigdale ... cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare pentru napolitana (gasiti in comert pachete de foi pentru napolitane) - 4 oua mari - 250g zahar ... spuma tare, impreuna cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul ... dimensiunii tavii). Peste foaia de napolitana turnam compozitia de albusuri si ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Faina se amesteca impreuna cu praful de migdale si sarea, apoi ... foc mic, cu capac. Gelatina foi se pune la hidratat in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bati ouale, adaugi zaharul si bati pana devine spuma. Adaugi treptat uleiul, laptele, faina, praful de copt si un praf de sare. Framanti bine si lasi aluatul deoparte . Dovleacul se da pe razatoare , amestecam cu zaharul dupa gust si punem si miezul de nuca . ( dupa preferinte putem pune si scortioara ) . Tava in care punem placinta o ungem cu ulei . Foile le intindem subtire si adaugam compozitia dupa care le rulam si repetam procedeul .
Reţetă de pe retete.eva.ro
-se amesteca branza cu oul batut bine cu zaharul,sarea si esentele -se unge tava cu unt sau un pic de ulei dupa care se pun 2 foi de placinta pe care se toarna o parte din compozitie si se repeta actiunea pana se termina foile de placinta si branza. -la sfarsit ultima foaie de placinta se unge cu un pic de ulei si cu galbenus de ou. -se da la cuptorul incins in pealabil si se tine cca 45 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nuci, apoi se intind in foi subtiri. Se ia foaie cu ... format se aduce iarasi peste foi si tot asa pana ajungem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca carnea tocata cu un praf de sare,cu orezul bine ... verzei),se presara si doua foi de dafin si se toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele -pentru umplutura. Se ung foile, una cate una cu ulei, se aseaza jumatate din ele pe fundul tavii, se pune umplutura si restul de foi, si se da la cuptor pentru 40 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si cu un praf de sare,pana devine ca ... si se pun deasupra celelalte foi de placinte ,deasupra ungeti bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro