Cauta in 20.697 retete
... , dar merge si intr-un tuci clasic. Ingrediente: un pui, trei ... coriandul. - Incinge ulei intr-un tuci, pune puiul bucati si lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (este ideal un ceaun de tuci), pune la calit ceapa, taiata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se acopera pieptul fazanului cu felii de slanina, se pune cu unt intr-o cratita si se introduce in cuptor sa se friga.Cand e aproape fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii, se toarna smantana, se presara sare si piper si se lasa sa mai fiarba acoperit in cuptor. Se serveste cald, cu smantana deasupra si putin marar. - 1 fazan, 1 kg mere, 1/2 ceasca smantana, 2 linguri unt, 100 g slanina, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spus: Pate din piept de fazan :)) Avem nevoie de: - piept de ... supa - zarzavaturile din supa de fazan (nu chiar toate, sau cum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Nici aici nu am prea mult de povestit in ceea ce priveste reteta. Am inabusit prazul taiat rondele cu o lingura de ulei si un pahar de vin alb apoi am adaugat doua linguri de bulion. Am facut in oala de tuci ca m-am gandit ca iese mai bun. Dupa ce a fiert am adaugat carne de pui prajita in prealabil, o mana de masline si am mai lasat la fiert inca 10 min. Sare si piper si gata.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... (eu am folosit una de tuci cu diametrul 28 cm) si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... plecat spre capitala cu trenul (tuc-tuc) impreuna cu Miha si ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... greceasca : Delicatesa din piept de fazan/pui : "Floricele" din carne : Chiftelute ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o putin pe ambele ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... casa, intr-un vas de tuci, dar mai ales afara, la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si salbatici) si pana la fazani si bibilici, iar iepurii salbatici ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pereti grosi, preferabil din fonta (tuci). Frigeti cuburile de carne, sterse ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , si mai bine, o cratita de tuci, in care adaugati uleiul. Adaugati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intr-o cratita (preferabil una de tuci, cu capac). Adaugati si sotati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , intr-un ceaun, cratita de tuci. L-am tot invartit acolo, pana ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com