Cauta in 16.330 retete
... timp, se amesteca ouale cu parmezanul si se asezoneaza. 2. Se fierb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastele peste care se presara parmezanul ras, patrunjel tocat si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - o ceapa mare - 200 gr de parmezan - o bila de mozarella (5-6 felii) In ... de carne si presaram cu parmezan. Urmeaza un alt strat de ... de lasagna. Punem sos bechamel, parmezan si cateva felii de mozarella ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de vinete presarate cu putin parmezan, un strat gros de mozzarella ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge o tava pentru cuptor cu putin ulei. Toarna uleiul de masline si usturoiul într-o punga mare resigilabila. Adauga buchetelele de conopida în punga si agita bine. Toarna continutul pungii în tava unsa si asezoneaza cu sare si piper. Coace timp de 25 de minute, amestecând o data. Presara parmezanul si patrunjelul si mai lasa la cuptor timp de 3-5 minute, pâna se rumeneste usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr de unt - 4-5 linguri de parmezan proaspat razuit - 2 catei de usturoi ... frisca e bine incinsa. Punem apoi parmezanul si amestecam foarte bine. Tinem ... , amestecand in continuu pana cand parmezanul este topit. Sosul Alfredo este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , cu patrunjel verde proaspat tocat, parmezan ras, sare si piper dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si busuioc taiate marunt si parmezan proaspat ras deasupra. Reteta recomandata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fie de branza. Se presara parmezanul si se da tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara frunzele de busuioc si parmezanul proaspat razuit. Foto: jamieoliver.com ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema obtinuta se serveste cu parmezan presarat si cu crutoane de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga sunca de Praga si parmezanul razuit. Se amesteca pastele si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... în boluri si se orneaza cu parmezan si ceapa verde tocata subtire ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt, stropeste cartofii si imprastie parmezanul ras. Coace placinta circa 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pot servi cu extra parmezan , cu o frunza de busuioc la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade. Unge o tava cu ulei sau asaza pe ea o hârtie pentru copt Într-un bol, amesteca bine fulgii de cartofi, parmezanul, sarea si usturoiul granulat. Da fiecare bucatica de pui prin unt topit, apoi prin amestecul crocant si asaza în tava. Coace timp de 45 pâna la 60 de minute, în functie de gust, sau pâna ce puiul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro