Cauta in 21.294 retete
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline. Se servesc cu parmezan si se orneaza cu frunzulite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. În ultimele minute se presara parmezan si se mai lasa câteva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de piept de pui cu parmezan este extrem de usor de ... datorita sosului pentru spaghete si branzei savuroase. Este ideala pentru masa ... ulei de masline; 1/2 cana branza parmezan; 1 borcan sos pentru spaghete; 115 ... si presara branza (mozzarella si parmezan) deasupra. 6. Lasa tava la copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert si se lasa cât este specificat pe cutie/punga. Între timp, toaca marunt toate legumele si pune-le la calit în ulei de masline pentru câteva minute, adaugând treptat o cana de apa. Condimenteaza cu mirodeniile preferate, însa cel mai bine se potriveste busuiocul. Când pastele s-au fiert, adaugam sosul si îl încorporam perfect, iar pe deasupra radem parmezanul. Este un fel de mâncare satios, care se poate consuma atât cald, cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
supa de carne strecurata, 2 oua, 40 gr. parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare Mod de preparare: Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Mod de servire Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga de apa si se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, in straturi, presarate cu parmezan. Peste ultimul strat se presara pesmet si se toarna untul incalzit si se da la cuptor 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unt, 3 linguri faina, 1/2 l lapte, 150g parmezan ras(sau cascaval), 5 oua, pesmet ... pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu ... , servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unt, 3 linguri faina, 1/2 l lapte, 150g parmezan ras(sau cascaval), 5 oua, pesmet ... pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu ... , servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Umple o oala mare de apa usor sarata si puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încalziti uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul si ansoa. Gatiti pentru aproximativ 2 minute, amestecand constant. Se adauga pesmet si apoi stinge focul. Adaugati patrunjel si piper, apoi amestecati. Se amesteca sosul de hamsie cu paste fierbinte si brânza rasa pentru a se servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de carne, sare, piine prajita , parmezan ras Mod de preparare: Se ... farfurii se pune cite o feliuta de piine, presarata cu parmezan ras
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Budinca de conopida si parmezan este extrem de gustoasa pentru toti ... cu busuioc uscat 2 linguri cu parmezan Mod de preparare: Fierbe buchetelele ... laptos peste conopida, adauga si parmezanul dupa care pune compozitia intr ... aurie. Budinca de conopida si parmezan este un deliciu pentru bebelusi ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... 4 ani. Anii de maturare ai parmezanului sunt de la cel mai ... la noi sub numele de parmezan, parmigiano se foloseste ras deasupra ... salate si fripturi. Varianta tanara a parmezanului se poate regasi pe platourile de branzeturi cu fructe. Gustul parmezanului este cu atat mai picant ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 conopida mare, 100g parmezan, 100g unt, sare Mod de preparare: Se fierbe conopida desfacuta in buchetele, in apa cu sare, se scurge bine de apa, se pune intr-o tigaie in unt fierbinte si se soteaza. Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor si se presara cu putin parmezan ras. Se pune conopida, se presara deasupra parmezan ras, se stropeste cu unt si se pune la cuptor sa se gratineze. Dupa cca 10 minute este gata si se poate servi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 litri apa, 3-4 linguri branza sau parmezan(ras), 3 linguri unt sau untura ... adauga doua linguri branza sau parmezan, se amesteca si se dau ... de servit si presarate cu restul de branza sau parmezan ras
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata, curatata si spalata, se pune la scurs si se taie fideluta. Apoi se amesteca bine cu parmezanul ras, smantana si untdelemnul. Se serveste presarata cu parmezan. - 250 g cicoare scarola, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smantana, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , Austria, sunt o multime de mici fabricanti de branza si cascaval in ... sa-l dea la animale, pot fabrica in gospodaria proprie un cascaval ... (kashkawan) . Branzeturi oparite asemanatoare se fabrica in multe tari sub diferite ... . Cheddar in Anglia. Intru-cat fabricarea casului este bine cunoscuta, voi ... . Precizez ca eu nu am fabricat nici-odata cas sau cascaval. Cu exceptia...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
500 gr. taitei cu oua, 50 gr. unt, 150 gr. sunca grasa, 1 ceapa, 3 rosii mari, 3 linguri parmezan, 1 lingura busuioc tocat marunt Mod de preparare: Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa. - Supa de carne strecurata, 2 oua, 40 g parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea ... apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe ... carne de porc (a 80 g), 40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro