Cauta in 16.218 retete
... mijloc umplutura (ciocolata de menaj, dulceata sau gem).Din cealalta jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fructe sau fructe din dulceata, dupa gust Mod de preparare ... fructe proaspete sau fructe din dulceata (de preferat capsune, zmeura, caise ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care se formeaza. Dupa ce dulceata nu mai formeaza spuma adaugam ... scoatem cateva picaturi pe o farfurie. Dulceata nu trebuie sa se imprastie ... niste bobite de roua. Turnam dulceata fierbinte in borcanele sterilizate in ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... :P, veti fi fermecati de aceasta dulceata nemaipomenit de aratoasa (are o culoare ... -50 de minute. Se pune dulceata imediat in borcane calde si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Tort de mere cu dulceata Un tort racoros si parfumat 5 oua ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... usturoi verde o mana de masline verzi 200 gr maioneza 1 lingura mustar ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... chiveta si punem in ele dulceata asa cum o luam de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in gradina, m-am hotarat pentru o dulceata combinata. Am inceput sa fac ... faceti testul farfuriei reci cu o picatura de dulceata. Daca picatura de ... ca avem consistenta buna. Puneti dulceata in borcanele sterilizate cu capacele ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... am fost multumita de rezultat. Dulceata aduce la gust cu cea ... fiert la foc mic. Cand dulceata este legata oprim focul. Turnam dulceata fierbinte in borcane si le punem cu gura in jos ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... este gata scoatem o picatura de dulceata pe o farfuriuta, daca picatura se ... o boaba de roua inseamna ca dulceata este gata. Cand este gata ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... reteta cu specific frantuzesc, o dulceata folosita pentru fripturi si in mod ... fac o mica modificare pentru ca dulceata sa fie mai pe gustul ... foc mic. Cand incepe sa se caramelizeze ceapa dulceata este gata ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... am pentru voi o noua provocare, o dulceata cu miros de toamna, ce ... pana a doua zi. P.S. Puteti prepara dulceata si in felul urmator: se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg smochine 500 gr zahar 100 ml apa zeama de la jumatate lamaie 50 gr zahar vanilat Mod de preparare: Spalam smochinele, le taiem coditele si le taiem felii. Facem un sirop din apa si zahar si dupa ce da in doua-trei clocote adaugam smochinele. Adunam spuma care se formeaza. Adaugam zeama de lamaie si zaharul vanilat. fierbem pana dulceata incepe sa se lege. Turnam dulceata fierbinte in borcane.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... combinatie superba care va garanteaza o dulceata si mai superba. Gust acrisor ... si se feliaza subtire. Cand dulceata incepe sa fiarba se adauga feliile de lime. Dulceata este gata atunci cand are consistenta dorita ... mai multe despre cum testam dulceata daca este gata sau nu ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Fierbem pastaile verzi, La tigaie tragem puiul E un deliciu, ai sa vezi& Nu toca, zdrobeste usturoiul!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... dulce pt frisca 200 ml dulceata de lapte 1 conserva ananas Sun ... pana incepe sa se intareasca. Dulceata de lapte am folosit preparata ... de leche. Amestecam frisca cu dulceata de lapte pana obtinem o compozitie ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
O combinatie monocroma, dar deosebit de sanatoasa. Ingrediente : 500 de grame de mazare verde din conserva, 500 de grame de fasole fideluta, verde, din conserva, doua legaturi de ceapa verde, o legatura de marar si un varf de lingurita de seminte de marar (sau chimen), ulei, sare, piper si suc proaspat de lamaie. Preparare : spala bine mazarea si fasolea verde si amesteca-le intr-un castron. Adauga ceapa tocata marunt, mararul si semintele de chimen sau marar. Amesteca din nou, adauga ulei,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg caise 800 gr zahar Mod de preparare Alegem caise foarte bine coapte, le scoatem samburii si le curatam de pielita. Punem caisele impreuna cu zaharul intr-o craticioara si le lasam cateva ore sa-si lase siropul. Punem apoi dulceata la foc iute amestecand continuu si avand grija sa inlaturam spuma formata. Dulceata fierbinte o punem in borcane pe care le capsam si le punem cu gura in jos pana se racesc ca sa impiedice patrunderea aerului.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... asta am batut recordul la dulceata, gem, peltea, etc, am zis ... clasic :P, cum ar fi aceasta dulceata de dovlecei, fenomenala de altfel ... totala de zahar ;) Se lasa dulceata sa fiarba la foc mic ... da cratita deoparte. Se pune dulceata calduta in borcane care se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
De Craciun noi mancam brazi Fragezi, aromati si calzi Cu dulceata la mijloc De la Naturelo, ca e buna foc!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com