drob
Pagina 2 din 4
... frumos, dupa care se acopera drobul cu marginile prapurelui. Se da tava cu drob la cuptorul incins in prealabil, unde se tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in tavi si ... frumos deasupra. Lasam sa se raceasca putin apoi putem felia drobul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de miel am facut acest drob de pui, reteta pe care ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... si le tocati cu cutitul, drobul va iesi si mai gustos ... sau cu salata verde. Traditionalul drob nu se prepara cu oua ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
se fierbe fasolea in apa cu sare si putin ulei,dupa care se lasa la scurs si racit,pieptul de pui de fierbe se raceste si se toaca cubulete, separat intr-o tigaie cu putin ulei calim cepele,si ele tocate marunt ,in care punem un praf de sare si putin piper. apoi le lasam sa se raceasca.Dupa toate acestea intr-un vas mai mare punem fasolea, pieptul de pui , ceapa calita ,verdeata tocata marunt si ouale batute si incepi prin a amesteca compozitia si o gusta de sare.Intr-o tava, se pune hirtie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoate tava si se unge drobul desupra cu un ou batut ... . Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca anul asta pe langa drobul de miel am preparat si un drob de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu ... . Asezam jumatate din compozitia de drob si apoi asezam ouale fierte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kg ficat pui 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Fierbem ficateii in apa cu sare apoi ii maruntim la robot. Pastram cativa ficatei pe care ii vom taia cubulete mici. Adaugam verdeturile tocate marunt. Batem ouale cu sarea si piperul si incorporam. Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte. * painea va face drobul mai pufos Se scurg bine ... . Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu el. Dati drobul la cuptor, la 180C pentru 50 minute. Cand il scoateti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care l-am facut acum 3 ani: Drob de miel :P ...cu mici diferente ... adauga jumatate din compozitia de drob, oua fierte intregi (cate incap ... pozele de mai sus, langa drobul pozat la lumina chioara a hotei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
O varianta a "purcelusilor" . Ideea impletiturii am preluat-o de pe site-ul supercook.ru. Aveti nevoie de: 600 g carne tocata de piept de pui 1 ou 1 morcov 1 ceapa 3-4 catei de usturoi sare, piper, cimbru 100 g bacon feliat subtire Legumele se toaca marunt, se adauga la carne, impreuna cu oul si condimentele, si se amesteca bine. Sare se pune foarte putina sau deloc. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune carnea peste ea, se modeleaza o forma alungita si, dupa ce se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata.Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu “paturica” de bacon,apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac. Se da...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 gr ficat 6 oua fierte 8 oua crude 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Mod de preparare: Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficat ul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi. Batem usor ouale si le punem peste celelalte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita. Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa dupa care l-am tocat la robot.Legumele au fost si ele spalate dupa care au fost tocate marunt sau in cubulete dupa preferinta fiecaruia.Intr-un bol am adaugat carnea peste care am pus ouale amestecam usor cu furculita adaugam ardeiul,morcovul si ceapa codimentam cu sare ,piper eu am adaugat si putin cimbru ,boabele de porumb au fost scurse de zeama si adaugate in compozitie spre final adaugam si patrunjelul tocat fine si le amestecam pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 2 vinete 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 4 oua 4-5 linguri ulei de masline 1 lingura faina 1 lingura pesmet sare si piper Mod de preparare: Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie.Se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com