Cauta in 21.078 retete
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile de peste si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se preîncalzeste cuptorul. Fileurile se pun într-o tava, potrivita ca marime, împreuna cu vinul, untul taiat cubulete si rosiile cherry taiate în patru. Pestele se pune la cuptor 7-8 minute la 200 grade C. Se serveste cald, împreuna cu o salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate partile. Clatitele umplute si prajite trebuie lasate putin la scurs ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam filetele de peste, le spalam si uscam cu un servet de bucatarie, le asezam in tava unsa cu ulei, iar deasupra asezam feliile de lamaie. Introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute. Stropim cu putin ulei si le asezam pe platou alaturi de garnitura dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folia de aluminiu si asezam dorada deasupra. Presaram putin piper peste ... -i supravegheati in acest timp), pana dorada prind o crusta frumoasa deasupra. Scoateti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de lamâie, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare ... aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura faina, ulei (unt) pentru prajit, zahar farin pentru pudrat. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 8 cabanosi (circa 250 g), ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Se ... , 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... paneer, am facut niste branza prajita care o iesit f buna si o fost ... de masline pe curu unei tigai, peste care am presarat branza ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... cele doua felii de pâine, prajite înainte pe gratar sau toast ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor Ingrediente alese cu grija: - o dorada - 3-4 cartofi - cativa morcovi mai micuti ... condimentele. Aceasta este reteta de dorada cu legume. dam la cuptor ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
... tocate marunt, deasupra se pune dorada, curatata, spalata si putin crestata ... patrunjel si felii de lamaie. - 1 dorada de 1 kg, 250 g ciuperci, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata anghinarea de foile externe (maxim 2-3 straturi), se taie partea de dedesubt, iar la urma virful. Apoi se scobesc dedesubt si se taie in patru. Se dau bucatile prin faina si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scurg pe hirtie de bucatarie si se sareaza. Se servesc calde. - 4 buc.anghinare, 1 ou, faina, ulei pentru prajit, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Painea prajita cu usturoi e doar atat cat ii spune numele. O gustare ... langa bucate mai alese, painea prajita a facut cariere si in cele ... York sub aceasta forma, painea prajita cu usturoi are origini italiene ... si crocanta la exterior. Painea prajita cu usturoi se consuma imediat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau sos vinegreta cu marar. - 4 dorade mai mari, 1 kg broccoli, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro