Cauta in 21.294 retete
... , lasate cateva minute si stoarse de suc, inainte de a fi prajite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele de solzi si intestine,se cresteaza daca este mare si apoi se spala ,se scurge bine de apa apoi se,, indulceste" cu un praf de sare. Se incinge uleiul,se tavaleste pestele prin faina si apoi se rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si apoi se calesc bine in putin ulei incins.Cand scade bine sucul lasat de rosii ,se adauga si pasta de tomate apoi usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare dupa gust apoi se condimenteaza cu un praf de busuioc cimbru uscat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . daca ai impunerile astea atunci dorada cu dovlecei pica ca nuca ... pregatire: 30 de minute. - doua dorade - 3-4 dovlecei - 3 catei de usturoi - ulei ... lamaie - doua foi de copt dorada "en papillote" cu dovlecei la ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... Copanele de pui si cartofi prajiti. Ca orice copii Alexandra si ... de ulei, dar si cartofii prajiti. Ca orice parinte excesul de ... diferentiat aproape deloc de cei prajiti in baie de ulei: carnita ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 kg. cartofi noi, 4-5 catei de usturoi, miezul de la 5-6 nuci, 1 lingura pesmet, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se zvinta intr-un servet. Se dau apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza cu putina sare impreuna cu nucile si se pune peste cartofii prajiti. Se acopera vasul si se lasa citeva minute, pentru ca sa impregneze cartofii cu miros de usturoi. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-2 vinete potrivite, 2-3 cepe, 4-5 catei usturoi, sare, 1 legatura marar, 1 kg cartofi Mod de preparare: Vinetele se spala, se taie asa cum sunt in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta, se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se pune la calit. Dupa ce ceapa este bine calita se taie cartofii cubulete, se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace la foc potrivit iar la sfirsit se adauga mararul taiat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Am servit alaturi de calamarii prajiti, folosind sosul atat pentru creveti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... slabi, cum este bibanul sau dorada, sunt nemaipomeniti gatiti in acest ... : 4 pesti (biban de mare sau dorada) 2 tulpini de lemon grass 3 cepe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1/2 kg. ficati de pasare, 2-3 linguri faina, 150 gr. unt, 150 gr. ulei, 5 buc. rosii, sare, piper, 1 catel de usturoi, patrunjel verde Mod de preparare: Se iau ficateii de pasare, se sareaza, pipereaza apoi se tavalesc in faina si se prajesc intr-o tigaie in unt si ulei in parti egale. Intr-un alt vas se pregateste urmatorul sos: rosiile fara pielita si seminte, tocate, se sareaza, pipereaza si se pun in ulei cu sare, piper, si usturoiul tocat si putin patrunjel. Se acopera cratita si se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastaile, se caleste o ceapa intr-o tigaie, se adauga bulionul se amesteca si se adauga peste pastai.Se da in 2 clocote, faina se amesteca cu putina apa dupa care se toarna peste pastai.Se lasa sa mai fiarba la foc mic, se adauga sarea dupa gust, mararul tocat marunt si cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si pisati. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE IA COPANELE DE PUI SE SPALA SE STREG INTR-O CIRPA CURATA SE DA CU PIPER SI USTUROI PRAF SE SPARG 2 OUA SE BAT CU UN PRAF DE OREGANO;CIMBRU;BUSUIOC SI CONDIMENTE DE PUI SE PUNE INTR-UN CASTRON SUSAN SI PESMET SE AMESTECA -SE PUNE O TGAIE CURATA CU ULEI SE INCINGE SI SE DAU COPENELELE PRIN PESMET PRIN OU APOI PRIN PESMET SI SUSAN SE PRAJESTE PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE MARAR TOCAT GHIVECIUL SE FACE IN FEL URMATOR; SE CURATA CEAPA ;MORCOVUL GOGOSARUL SI VINETELE SE CURATA SE MAI LASA CITE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
muschi de porc, ou, faina, sare, condimente Mod de preparare: Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru. Mod de servire Se servesc cu legume gratinate
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g peste file, 1 albus de ou, sare, cate un varf de cutit de piper negru macinat, chimion macinat, coriandru, 1 lingurita de amidon alimentar, 3 linguri ulei Mod de preparare: Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea, toate condimentele si amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin albusul de ou, apoi prin amestecul de condimente. Uleiul se infierbanta intr-un vas si se parjesc in el pe rand bucatile...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el se ... aceeasi grosime pentru ca la prajit sa se incinga cat mai ... nu se scurga zeama. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste cald, dar este bun si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com