desert cu oua
Pagina 4 din 5
... intr-un vas mare, spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se ... :Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se incorporeaza in compozitia de oua. 2.Cuptorul se incinge la 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegeti cu grija cratita pe care o folositi, aceasta va sta mult în cuptor si nu trebuie sa riscati ca desertul sa vi se arda. Pune-ti un sfert din zahar la ars, iar când acesta se topeste, aveti grija sa îl distribuiti în mod egal pe fundul si pe peretii cratitei. Ouale batute bine cu zaharul ramas, vanilia si laptele se toarna peste zaharul deja caramelizat. Bagati continutul la copt aproximativ o ora, încercându-i frecvent consistenta! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , un pic din compozitia cu oua, un pic din faina cernuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ouale se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema,separat se amesteca uleiul cu iaurtul apoi se incorporeaza in crema de oua,in compozitia rezultata se adauga dupa cum urmeaza:sarea,aromele,si la urma faina amestecata cu praful de copt. Se unge o tava se pune compozitia si deasupra se adauga caise sau piersici din compot.Se coace 20 min la o temperatura de 180 de grade(cuptorul trebuie incalzit inainte de a introduce prajitura) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se pun cele 6 linguri de zahar si se lasa la foc mic pâna se caramelizeaza. Când e gata, distribuim zaharul topit pe peretii vasului si lasam la racit. Între timp batem ouale cu zaharul pâna se face spuma si apoi se adauga laptele si aromele. Compozitia se toarna peste zaharul caramelizat si se da la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Este foarte important ca din când în când sa verificam cu o furculita daca s-a întarit si o putem scoate când e gata rumenita....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegeti cu grija cratita pe care o folositi, aceasta va sta mult în cuptor si nu trebuie sa riscati ca desertul sa vi se arda. Pune-ti un sfert din zahar la ars, iar când acesta se topeste, aveti grija sa îl distribuiti în mod egal pe fundul si pe peretii cratitei. Ouale batute bine cu zaharul ramas, vanilia si laptele se toarna peste zaharul deja caramelizat. Bagati continutul la copt aproximativ o ora, încercându-i frecvent consistenta! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Înainte de a te apuca de compozitie, indicat ar fi sa caramelizezi 3 linguri de zahar în cratita pe care ai ales-o pentru a face desertul. Mare grija trebuie sa ai cu aceasta procedura, este important sa nu te arzi si sa distribui uniform zaharul topit pe peretii vasului. Lasi la racit, timp în care mixezi ouale cu zaharul si aromele, ca mai apoi sa adaugi laptele amestecând usor. Adaugi compozitia în cratita si o bagi la cuptor pentru aproximativ o ora. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta bunicii si este un desert foarte delicios. Zaharul se topeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul si pregateste o tava întinsa cu foaie de copt. Începe prin a mixa untul cu zaharul împreuna, la viteza medie-mare timp de 4-5 minute pâna obtii un amestec pufos si aerat. Adauga pe rând câte un ou la fiecare 30 de secunde de mixat. Apoi vanilia si amesteca bine. Într-un castron mic amesteca faina, praful de copt si sarea. Folosind mixerul la viteza medie, adauga alternativ amestecul de faina si laptele. Nu se amesteca foarte mult. Se toarna aluatul în tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr branza de vaci,2 oua,4 galbenusuri de oua,150 gr zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la temperatura camerei,cele doua oua,pe rand, si amestec bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Din oua,faina ,zahar,zahar vanilat si praful de copt se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune la congelator circa 2 oua. Cand se scoate din congelator ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 160 de grade. Unge cu putin ulei o tava rotunda pentru prajituri cu diametrul de aproximativ 22 de centimetri si acoper-o cu hârtie pentru copt. Umple un ceainic cu apa si pune-l la fiert pe aragaz. Pune ciocolata alba si crema de brânza într-un vas termorezistent si încalzeste-le la bain marie, într-un alt vas în care ai pus apa. Amesteca pâna când ciocolata se topeste si amestecul devine omogen. Ia bolul cu ciocolata alba s crema de brânza de pe foc si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se incorporeaza in amestecul cu oua, folosind un tel si amestecand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul de preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Se pregatesc formele pentru briose. Se amesteca împreuna faina, zaharul, macul, praful de copt, bicarbonatul si sarea, lasând bolul la o parte. Într-un alt bol se amesteca iaurtul, zeama/coaja de lamâie si ouale. Se toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si se amesteca cu grija, iar la final se încorporeaza untul. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 20-25 de minute sau pâna când iese perfect testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi adaugam la compozitia de oua cu un polonic incet incet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau biscuitii prin robot sau se farâma într-un prosop pâna sunt complet marunti. Amestecam cu untul topit si zaharul, dupa care îl presam pe fundul tavii, dar si pe jumatate din marginea/înaltimea acesteia. Bagam la cuptor timp de 10 minute blatul, timp în care vom face rapid compozitia. Amestecam toate lactatele, turnam ouale batute bine, esenta, zaharul, de preferat tos, si faina daca doriti, pâna obtinem o crema în toata regula. Turnam compozitia în tava si o lasam la copt...
Reţetă de pe retete.eva.ro