desert cu oua
Pagina 3 din 5
... nuca de cocos.Adaugam cele 4 oua intregi si omogenizam bine. Foaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul se topeste într-o cratita cu pereti grosi si apoi se toarna într-o forma cu pereti detasabili, îmbracând-o. Merele se curata de coaja si de cotoare si se taie sferturi, asezându-se în tava peste zaharul topit. Ouale se mixeaza, se adauga mierea, faina si untul topit. Se amesteca bine si se toarna compozitia peste mere. Prajitura se da la cuptor pentru 45-50 de minute. Prajitura cu mere se serveste calduta sau rece si daca doriti cu frisca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... separa galbenusul de albus la 5 oua . Galbenusurile se amesteca bine cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un tel.Adaugati compozitia de oua la cea de iaurt.Amestecati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vitaza mica. Adaugati treplat cele 3 oua si galbenusul, zaharuo, apoi faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... paine se pune amestecul de oua peste care se presara drojdia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un servetel. Bate cele doua oua, adauga amestecul, zahar, zaharul vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste faina alaturi de zahar,oua,laptele caldut,margarina topita(untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu galbenusul de la doua oua. Da piersicile prin zahar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca doua linguri de zeama de lamâie cu amidonul de porumb pâna când acesta este dizolvat. Amesteca afinele si trei linguri cu zahar într-o craticioara si pune pe aragaz, la foc mediu. Dupa ce începe sa fiarba, lasa focul mic si fierbe timp de cinci minute. Adauga amestecul de zeama de lamâie si amidon peste sosul de afine. Amesteca în continuare si lasa pe foc pâna ce sosul de îngroasa putin. Acopera craticioara si ia-o de pe foc. Mixeaza împreuna ricotta, laptele, ouale,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga restul de lapte, 2 oua, 3 linguri de zahar, sarea, esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte ... frisca, fructe, jeleuri, bomboane! Un desert delicios pentru doi si usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se ... :Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adaugam treptat cele doua oua intregi si pudra de vanilie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alune si se inglobeaza in oua. Blatul se coace, intr-o forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi amesteca faina, zaharul si sarea, apoi adauga ouale, laptele si untul topit. Mixeaza aluatul astfel încât sa nu aiba cocoloase si pune-le deoparte timp de 10 minute. Scoate sâmburii din cirese, apoi pune fructele în blender, laolalta cu crema de brânza, smântâna pentru frisca si cu zaharul. Amesteca pâna când rezulta o crema pufoasa si omogena. Prajeste clatitele într-o tigaie antiaderenta, fara ulei, câte un minut pe fiecare parte, apoi umple-le cu crema de cirese....
Reţetă de pe retete.eva.ro