Cauta in 21.294 retete
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Deliciile din biscuiti si fructe confiate In doi timpi si trei miscari sunt modelate. INGREDIENTE 250 gr de biscuiti 100 gr de unt 100 gr amestec de fructe confiate (stafide, merisoare, banane, ananas) 4 linguri fulgi de cocos PLAN DE LUCRU delicii din biscuiti si fructe confiate sfaramam biscuitii grosier. I-am rupt cu mana, nu [&] Post-ul DELICII DIN BISCUITI SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
S-au implinit 3 ani de cand am scris prima oara pe acest blog. In ultimul timp am fost cam absenta din mai multe motive:) Unul a fost concediul, al doilea a fost cura mea de slabire, al treilea cred a fost lipsa de timp sa experimentez reteta noi. Am facut o prajitura din nou cu visine (de data asta visinele au fost din congelator) si bezea dar nouatea e ca de data asta am pus pe jumatate din tava prune si multa scortisoara. Peste aluatul intins am pus un strat subtire de pesmet pentru a...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o tigaie adanca/wok se pune 50 g unt si ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru frisca si cu lingurita de amidon dizolvata in 2 linguri de apa, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albinutza Concursul organizat pe blog, Delicios de dulce a ajuns la final ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa le oferi acest desert delicios si prietenilor care vin în vizita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Atunci cand se apropie o sarbatoare, asa cum este Pastele, in general, primul lucru la care te gandesti este: "Ce sa gatesc de data aceasta?". Oferta este variata, dar nu intotdeauna ai timp sa te ocupi de toate sau iti este greu sa alegi. In cele ce urmeaza, iti vom oferi cateva idei pe care le poti pune in aplicare cu succes. Retetele prezentate nu sunt foarte greu de realizat si, in plus, sunt foarte gustoase. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi care sunt gusturile celor pe care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai important "capitol" din aceste delicioase compilations , cum frumos mi-a scris ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Te ajutam sa prepari un meniu de Paste sanatos si potrivit pentru toate gusturile. Iata 5 retete gustoase pe care le poti prepara repede si cateva trucuri ca sa le faci mai usor digerabile pentru organism. Bucatele traditionale pe care le pregatim cu ocazia Pastelui nu sunt ferite de o cantitate insemnata de grasime si carne, combinatii care de multe ori pot sa cauzeze probleme. Dar cu putina atentie, chiar si persoanele care sufera de anumite afectiuni pot sa isi faca pofta fara sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la o portie de trufe tavalite delicioase, un desert cremos si savuros ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sigur, este o reteta foarte usoara, insa sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont. Ca ingredinte ai nevoie de 3 kg de fructe, 1 kg de zahar, 3 l de apa, un plic de zahar vanilat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate ingredientele, urmeaza partea a doua, prepararea . Asadar, pentru inceput scoti samburii fructelor pe care le folosesti (optional) si cureti toate coditele, dupa care le speli si le asezi in borcane, fara sa le presezi. Pasul urmator consta in prepararea siropului, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plictisitoare. Iti propun cateva retete delicioase de post, impartasite de mama ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender pâna când obtii o bautura cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu frunze proaspete de menta si se consuma cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-un bol faina, sarea si untul. Se amesteca cu ajutorul mâinilor pâna când obtii o consistenta nisipoasa. Se face un loc în mijlocul amestecului unde se pun oul si apa. Amesteca bine cu mâna, iar dupa ce apa si oul s-au absorbit strânge aluatul, înveleste-l în folie alimentara si pune-l la frigider o jumatate de ora. Între timp se preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Dupa o jumatate de ora aluatul se întinde între doua foi alimentare cu ajutorul unui sucitor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe majoritatea dintre noi instalarea unei boli precum diabetul ne socheaza si ne deruteaza, mai ales in ceea ce priveste viitorul stil de viata pe care va trebui sa-l adoptam. Dintr-o data nu mai avem "unda verde" catre orice tip de mancare, trebuie sa cunoastem ingredientele fiecarui produs pe care il consumam, iar desertul pe care ceilalti membri ai familiei il savureaza fara probleme ramane doar un vis frumos sau trebuie consumat cu moderatie. Cu siguranta, o persoana care sufera de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cred ca este una dintre cele mai reusite retete pe care le-am facut in ultimul timp - placinta este foarte moale, cu aroma placuta de vanilie si un gust asemanator cu crema de zahar ars. Se prepara super simplu si repede, cu ingrediente putine - recomand s-o faceti neaparat! Arata exact ca si placinta cu branza de fapt cred ca poti sa juri sau sa pacalesti pe cineva ca este o placinta cu branza dulce , mai fina ceva ... Pasi de urmat 1.Lasati foile de placinta sa se decongeleze, in acest...
Reţetă de pe retete.eva.ro