Cauta in 21.294 retete
In mijlocul verii, bauturile reci te ajuta sa treci mai usor peste temperaturile foarte ridicate si greu de suportat. Iti prezentam cateva bauturi care te ajuta sa te racoresti, dar intr-un mod sanatos, fiecare dintre ele fiind pe baza de fructe. Shake de banane cu cafea Un shake care te ajuta sa te racoresti si sa te revigorezi in zilele fierbinti de vara. Daca nu acorzi prea mare atentie caloriilor, adauga putina frisca si transforma acest shake intr-un adevarat desert revigorant. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele cat sa fie al dente,se scurg de apa si se pun deoparte! Separat se pune intr-o tigaie mai adanca 2 linguri ulei masline si o capatana de usturoi taiat...se lasa pana ce incepe sa se rumeneasca usturoiul/atentie sa nu se arda! Se pun apoi rosiile pasate peste usturoi..se lasa sa scada.15 minute si apoi se adauga pastele fierte,sare ,piper...si se mai lasa la foc 5minute ,maxim 10 pentru a intra sosul bine in paste!!! Se serveste cu cascaval ras sau parmezan!!! POFTA BUNA!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dubla de apa, timp de 10 minute. Între timp se calesc în putin ulei ceapa, floretele de broccoli si ardeiul rosu, adaugând si condimentele. Dupa ce quinoa s-a fiert se adauga peste legumele calite si se mai lasa împreuna aproximativ 2 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O sa iubesti aceasta dieta, pentru a iti da posibilitatea sa mananci ceva gustos, sanatos, in catitate apreciabila, dar cu un continut mic de calorii. In plus, regimul este variat, pentru ca oferta combinatiilor posibile este destul de mare. Plecand de la celebra supa de varza, anosta si neplacuta la gust, dieteticienii care lucreaza pentru goodhousekeeping.com au conceput un regim bazat pe supe si ciorbe, extrem de gustoase, bune si pentru o dieta hipocalorica, bune si pentru pranzul sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa lintea sa stea la înmuiat câteva ore, apoi se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Legumele se curata si se taie julienne. Într-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei de masline. Se adauga ceapa tocata, usturoiul, morcovul si lintea. Se fierbe lintea la foc potrivit, aproximativ 40 de minute. Când s-a fiert ceapa se pune si sucul de rosii. Lintea, când este fiarta, trebuie sa aiba aceeasi consistenta ca fasolea. Se condimenteaza cu sare, piper si chimion. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
8-10 buc. cartofi mari, 200 gr. parizer, 3 felii cascaval, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se dau la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... recomandam sa incerci un pate delicios de pasare pentru copilul tau ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
De la o masa copioasa de sarbatori nu pot lipsi prajiturile! Apreciate atat de micutii care sigur vor fi prezenti in casa ta, cat si de catre cei mari, dulciurile ne ajuta sa intram mai usor in atmosfera de vacanta si de relaxare. Ca sa nu mai spunem cat de potrivite sunt dupa un meniu bogat si, de ce sa nu recunoastem, ceva mai greu, asa cum suntem obisnuiti sa mancam cu ocazia fiecarei sarbatori importante... Noi am pregatit pentru tine trei retete de prajituri care au trei caracteristici...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aprind reflectoare in bucatarie. Pentru fani si pentru fane Pe podium defileaza, purtand o farfurie, O delicioasa prajitura cu banane. INGREDIENTE pentru blat 8 albusuri 180 gr faina 150 gr zahar 1 plic praf de copt 1 praf sare (pt batut albusurile) ingrediente pentru crema 8 galbenusuri 800 ml lapte 80 g faina 200 [&] Post-ul PRAJITURA CU BANANE DELICIOASA (BANANENSCHNITTE) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pregatim aluatul amestecand ingredientele foarte bine oua,faina si cele 2 linguri de apa .Intindem foarte bine aluatul si il impachetam de cateva ori .Eu am folosit masina pentru paste si nu mi-a fost deloc greu.Taiem pastele si le lasam sa se usuce putin pe masa Aici intervin copii mei care vor mereu sa fure pastele nefierte sau se le mai intinda o data :)))Intre timp punem apa la fiert impreuna cu sarea .Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem cca 7-8 minute.Le putem incerca ,nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toamna este anotimpul conservelor si al muraturilor! Este momentul in care te pregatesti pentru a te bucura si iarna de legumele gustoase din acest sezon. Pana acum nimic deosebit... Problemele apar daca nu ai pus niciodata muraturi si anul acesta te-ai hotarat sa o faci. Iti prezentam cateva retete foarte simple, ideale pentru "incepatoare". Gogosari, castraveti sau gogonele, toate conservate foarte simplu, fara prea mari batai de cap si cu rezultate de-ti lasa gura apa! Un lucru foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam fructele, le indepartam coditele si samburii (unde este cazul), si le le pastram la rece pana in momentul servirii. Marul , para, se curata de coaja si se taie in forma dorita. Nectarina se feliaza. Pepenele rosu se poate taia in triunghiuri mai mari. Pe post de salatiera o sa folosim pepenele galben.Acesta se taie pe lung, in jumatate si se curata de samburi. Cu ajutorul unei forme speciale sau a unei lingurite scoatem o parte din miez si dantelam pepenele pe margine. Miezul scos se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 100 ml ulei, un pliculet praf de copt, 2-3 linguri cacao si dupa preferinte: nuci, stafide, rahar Mod de preparare: Dupa ce se bat bine albusurile se adauga treptat 6 linguri de apa rece apoi pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt stins. Se amesteca cu nuca taiata (sau rahatul, stafidele) si se toarna mai bine de jumate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina. Restul se coloreaza cu cacao si se toarna in tava peste cea alba....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am expus acest desert traditional , pentru ca sa va amintesc de el - mere implute cu dulceata de visina si zahar, pere imbatate cu coniac si umplute cu coacaza neagra si toate coapte la cuptor la temperatura de 200C timp de 15-20 de minute . Iar daca va este dor de PRUNE UMPLUTE CU NUCA , puteti sa le aranjati pe platou si sa le serviti la masa reci .
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
1 kg capia, 1 kg gogosari, 1 kg conopida, 1 kg morcov, 1 buc. telina mare -cu frunze, 650 ml otet, 250 ml. ulei, 150 g sare, 250 g zahar, piper boabe, foi dafin Mod de preparare: Capia, gogosarul se toaca marunt, conopida, morcovul si telina se dau prin razatoarea mare. Se amesteca toate legumele si apoi se amesteca bine cu otet, ulei, sare, zahar, piper si foi de dafin. Se lasa 24 h si se amesteca din cand in cand, apoi se pune in borcane, se preseaza bine si se completeaza cu lichid, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro