Cauta in 21.308 retete
... de saramura, apoi vom face pastravul la gratar. Zdrobim usturoiul intr ... folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca nu i-ai ... asteptarea) Dupa ce s-au facut pastravii, desfacem folia de aluminiu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Condimentati pastravul cu un praf de sare si de piper, pe ... turnati sucul de lamaie peste pastrav. Lasati-l la marinat 5 minute. Cat ... cozile ciupercilor. Dupa ce s-a marinat pastravul 5 minute, puneti in wok jumatate ... parte. Dupa ce ati rumenit pastravul, scoateti-l intr-o tava si lasati ... turnati sosul si ciupercile peste pastravul din tava. Adaugati apoi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara cu patrunjel proaspat tocat. Pastravul se curata de solzi si ... lipi, este mai bine ca pastravul sa se infasoare in hartie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegi si speli orezul, apoi il pui la fiert cu 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei. Din cand in cand amesteci pentru a nu se prinde de baza cratitei. Intr-un castron amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piperul dupa gust. Speli fileurile de peste, le tai in bucati de marime medie si le treci prin amestecul pregatit. Calesti bucatile de peste in uleiul ramas. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga ulei. Intre timp, cureti si speli ardeii. Ii tai in fasii, dupa care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , Mod de preparare: Se curata pastravii si se spala in apa ... se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura ... , care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , untdelemn Mod de preparare: Pastravul se curata de solzi, i se scot ... i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro