Cauta in 20.694 retete
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , scurgeti-l de excesul de caramel deasupra vasului si puneti-l la racit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... sa isi pastreze forma de floare.Stropiti-i cu ulei si presarati ... veti pune amestecul de smantana deasupra.Radeti parmezan si mai dati ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
un tort pentru sora mea care a implinit 16 ani. simplu dar dragut,zic eu.cum de obicei pentru noi nu avem suficient timp trebuie sa alegem ce e rapid simplu si elegant. blat de cacao,insiropat cu sirop de capsuni,crema de ciocolata si crema de iaurt cu capsuni. La multi Ani! Dora!
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Nu voi insista pe pasii prepararii aluatului, sunt cat se poate de clar explicati la reteta de cozonac impletit (click pe link pentru detalii), in principiu drojdia (daca se foloseste proaspata) se activeaza frecandu-se cu 1 lingura de zahar din cantitatea totala recomandata pentru aluat, daca se foloseste uscata pur si simplu se amesteca cu faina. Faina se aseaza intr-un castron larg. Galbenusurile si oul intre se bat cu o furculita cu sarea. Laptele se incalzeste pana la temperatura de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
gogonele verzi, morcovi, telina, ceapa, gogosari, varza alba, conopida, boabe de mustar, boabe de piper, sare, otet, miere de albine Mod de preparare: Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici. Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cat de dulce vreti sa fie compozitia),...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul de paine: 500g faina 300 ml lapte cald 1 cub de drojdie 2 linguri sare 2 linguri zahar 3 linguri de ulei de masline Umplutura 200g branza de capra 200g branza de vaca 2 linguri de smantana 1 ou marar sare dupa gust Pentru uns 1 galbenus de ou. Drojdia proaspata se dizolva in lapetele caldut, se pune zaharul si se amesteca bine, se presara un pumn de faina si se lasa la crescut 10 minute. In cuva masinii de paine se pune sarea, faina si uleiul, se laptele cu drojdia crescuta si se ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Poti citi pe Tedoo.ro un post scurt si la obiect care raspunde acestei intrebari.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fiarba pana cand se face un sos legat, dulce-usturoiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o situatie bizara: fara mama, maestra muraturilor, fara Buni (e plecata in "concediu ... mine, am ales retete de muraturi simple, usor e facut si mai ... miere - 1 litru de apa - 1 litru de otet Sunteti pregatiti sa facem muraturi in 5 minute? Sortuletul? Checked! Borcane curate, sterilizate la cuptor? Checked ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de ovaz pentru presarat pe deasupra. Ingredientes: 600 gr harina 80 ... legata. Pulverizam cu apa pe deasupra si se presara tarate de ovaz, se face cateva taieturi (cu un cutit ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... strat de sos de carne, deasupra unul de sos alb si ... foi. Se unge cu unt deasupra, apoi se acopera cu folie ... treptat faina, ca sa nu faca cocoloase. Se adauga apoi laptele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com