cum se patreaza muraturile sa nu faca floare deasupra
Pagina 4 din 5
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se-ntreaba filosofii din vremuri imemoriale In ce pot fericirea sa masoare Raspunsul este clar ca o zi cu soare Si sta in fata voastra: intr-o floare! INGREDIENTE pentru blat 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 2 linguri zahar 1 ou + 1 albus 1 praf [&] Post-ul COZONAC FLOARE CU NUTELLA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O simpla floare poate fi foarte frumoasa, depinde cum o privim...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... in copt si sa domoleasca pofta de muraturi. Asadar, o reteta de muraturi instant, gata intr-o saptamana, pentru a va bucura mai repede de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , nu se vor inmuia. Eu o fac de regula cu o saptamana inainte ... . Aici am explicat cum se fac trandafirii din ciocolata: http://www ... .com/2013/03/cum-se-fac-trandafirii-din-plastelina.html http ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Placinta cu carne in forma de floare& Satioasa, deliciosa, o incantare. Blat cu lapte incredibil de pufos Cu greu poti gati ceva mai savuros!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciocolata topita care o data racita face aluatul usor manevrabil si in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... spalata. Intr-un vas se face o saramura din 3 litri de apa ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... batuta bine. Crema se repartizeaza deasupra piersicilor.Se lasa tortul la ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... . Serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra si felii de lamâie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , scurgeti-l de excesul de caramel deasupra vasului si puneti-l la racit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor alaturi de cea in saramura consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro