cum se gateste uha din cap de peste
Pagina 5 din 5
... paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta ... bucati). Se adauga deasupra de peste ceapa taiata in inele sau ... generozitate cu inca 1/3 din dressing.Peste peste se adauga rucola si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dezghetat pestele in lapte. L-am scurs si uscat cu servetele de bucatarie ca sa se faca crocant deasupra. L-am dat cu sare si piper pe ambele parti. Am presarat oregano, tot pe ambele parti. L-am stropit cu suc de lamaie. L-am asezat in tava cu hartie de copt cu pielea in sus si l-am stropit si cu ulei. L-am dat la cuptor la 220C pentru 15 minute. Am servit cu felii de lamaie. Puteti servi si cu o garnitura de cartofi natur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a da un aer festiv salatei ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare: Pentru inceput, pregatim pestii, ii spalam, ii curatam de ... dorim sa le servim cu pestele. Dupa ce am scos legumele ... , pentru 10-15 minute. Scoatem pestele cand e gata si il portionam ... -am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala bine , se lasa la zvantat 10 ... 2- 3 clocote dupa care se pune peste peste se acopere 3-5 minute. se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pe lungime filurile de peste in fasii de 1 cm.Le condimentam si apoi imletim cate 3 fasii intre ele ca pe niste codite,fixand capetele cu scobitori.Le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta iar apoi se servesc alaturi de ce garnitura dorim. Eu am facut niste "taietei" din cartofi (taiati cu masina de spiralat legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iar la sfarsit fileul de peste tocat.Se condimenteaza dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga in tigaie, alaturi de peste. Se taie in rondele mici ... se adauga apoi alaturi de peste si ardei. Pentru aroma se ... toarna putina supa clara de peste, dand apoi in clocot totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa ... stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pana cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... piper, patrunjelul si sarea si se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb inainte cu apa care stinge zarzavatul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie ... de lamaie. Asezam bucatile de peste peste legume si stropim cu ... mai lasam la cuptor pana se rumeneste usor pestele. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe jumatate ca plachia de peste.In untdelemnul ramas, se caleste ... care este amara ,bucatile de peste, foile de dafin, piperul si ... sau apa in care a fiert capul pestelui; se pot pune si ... faina prin care a fost trecut pestele, inainte de prajire.Cind se ... congelator, pina la 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
9 rosii, 160 g peste din conserve, 2 ceapa, 1 legatura patrunjel, tarhon, 2 oua, 2 linguri maioneza, 2 fileuri fileuri ansoa Mod de preparare: Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile transformate in pasta. Rosiile umplute se tin la rece si se servesc cu maioneza si cu patrunjel verde presarat pe deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 conserve de peste in ulei, 1 buc. ceapa, 100 gr. margarina, zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pana se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt. Mod de servire Se foloseste la sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se stinge cu 1,5 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pina cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... piper, patrunjelul si sarea si se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb inainte cu apa care stinge zarzavatul ... , se pune leustean. - 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro