cum se gateste uha din cap de peste
Pagina 4 din 5
Se condimenteaza bine pestele se 'unge' cu usturoiul pisat, deasupra se pun felii de lamaie si se inveleste individual in staniol (mai bufant staniolul nu lipit de peste) , se fac putine gauri cu o scobitoare si se da la cuptor timp de 15-30 minute, se poate servi cu o garnitura de cartofi copti sau fierti cu un sos alb
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... ce va place.Eu servesc pestele,intotdeauna cu garnitura de cartofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le ... aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la ... de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5 minute ... pana se ingroasa sosul format. Pestele il servesc cu sos deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala si se curata. Se pune la marinat in sucul de la lamaie si portocala, impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce a stat aprox. 30 minute, se aseaza in tava pe un pat format din rondele de cartofi si morcovi dupa preferinta se poate renunta la morcovi si ceapa taiata rondele. Deasupra se toarna 2-3 linguri de bulion. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de peste se spala, se sterg cu un prosop absorbant ... sare, piper si condiment pentru peste, dupa gust. Separat, se sparg ... se pune uleiul la incins. Pestele se trece mai intai prin ... uleiul. In principiu, fileul de peste se prajeste destul de repede ... este deja sarat. Snitelele de peste se servesc alaturi de orez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru inceput, pregatim pestii, ii spalam, ii curatam de solzi, de ... dorim sa le servim cu pestele. Dupa ce am scos legumele ... pentru 10-15 minute. Scoatem pestele cand e gata si il portionam ... -am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tava si pastram uleiul pentru frigaruile de peste. Ne apucam de peste pe care dupa ce-l spalam, il taiem bucatele si il ... de rozmarin, alternativ, bucati de peste, dovlecel si ardei si le ... am preparat cartofii; punem desigur, peste ele sare si piper. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , grasime pentru forma, 4 fileuri de peste (de cca 200 g fiecare), sare ... varza in strat. Fileurile de peste se clatesc repede in apa ... se asaza (ca tiglele) peste fileurile de peste. Se da zeama ... si piper si se toarna peste compozitie. Se baga in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit ... l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de ... macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care ... un pic sosul. 3. Se adauga pestele (direct congelat) si se mai ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... foc mediu, inca 30 min. Pestele se asezoneaza cu condimente speciale ... cu putin ulei (numai daca pestele nu este prea gras), se ... si se da la cuptor pana se rumeneste pestele. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fileurile cu ulei, apoi înfasuram peste în feliile subtiri de bacon sau ... de sos. La final asezam pestele pe un pat de frunze verzi de praz pentru decor si asezonam pestele cu sosul facut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline Mod de preparare: Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca ... . Aceasta zeama se toarna fierbinte,peste pestele copt,apoi se acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro