Cauta in 21.294 retete
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... . Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor ... pentru citeva minute. Se prepara jumarile din cele 4 oua si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1-2 buc. ardei gras, 3-4 buc. rosii, 50 gr. cascaval Mod de preparare: Se fierb timp de 20 de minute ardei grasi si rosii. La sfirsit, se adauga cascaval ras. Se prepara jumarile dupa reteta obisnuita. Cind sunt aproape gata, se adauga legumele, amestecand mereu. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai buna reteta de oua jumari Portii pentru 2 ps : 4 oua 1 lg ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
3-4 oua, 40 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Se sparg ouale intr-o farfurie adinca, se bat bine 1-2 min pana cind devin spumoase. Ouale se lasa mai intii sa se inchege la baza si sa se rumeneasca, apoi se amesteca cu furculita pana se coaguleaza dupa gust
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 5-6 rosii, 1 lingura unt, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb rosiile taiate felii, in unt, pana ce scade apa, apoi se adauga ouale batute cu sare si verdeata tocata Se servesc moi si cu unt proaspat pe deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune ... . Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecand intr-una timp de 7-8 minute. Mod de servire Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, o cutie ton, 100 gr. unt, 1 dl vermut, sare, piper Mod de preparare: Se sparg ouale intr-o farfurie si se bat cu furculita. Se pun pe foc foarte mic si se incorporeaza putin cite putin 50 gr. de unt. Cind ouale incep sa se prinda, se adauga pestele. Se pune piper ceva mai mult ca de obicei. La sfirsit, se pune vermutul si se mai lasa putin la foc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 2 linguri unt, sare, 150g cascaval (se pot prepara si fara cascaval) Mod de preparare: In grasimea incinsa, se pun ouale batute cu sare, in ultimul moment. Dupa ce s-au prins putin pe tigaie, se amesteca cu furculita si fara sa se lasa sa se intareasca, se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra si unt proaspat. In loc de cascaval se poate folosi si altfel de branza sau se pot servi simple.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 30 gr. usturoi, 80 gr. svaiter sau cascaval, o lingura mustar, sare, piper, 30 gr. unt Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust. Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar. Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 200 g ficat de vitel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se prajeste putin ficatul taiat bucatele mici, lunguiete. Se toarna deasupra ouale batute, sare si piper si se lasa pe foc potrivit pana se prind jumarile.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cine poate uita marul cu caramel, vandut cu un aer festiv prin balciurile copilariilor noastre sau la poarta scolilor? Si mai ales cine si-ar putea reprima o astfel de amintire dulce, dintr-o vreme in care zaharul era un lux? Merele trase in caramel existau in Marea Britanie inca din Evul Mediu si erau servite cu precadere toamna si iarna, la targuri sau in Noaptea Artificiilor (5 noiembrie). Caramelul britanic, mai moale si mai elastic  realizat din zahar brun, unt, melasa si putin otet ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , peste cartofi si carne. Amesteci jumarile pana se prajesc si ouale ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua, 150 g branza, 50 g unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se amesteca cu branza, putina sare si piper si se toarna in untul incins. Cind incepe sa se prinda ouale, se amesteca cu o lingura pana ce se obtine o masa consistenta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Jumarile simple se prepara prin spargerea oualor proaspete intr-o farfurie adinca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajesc jumarile. Cind incep sa se prinda, se pune ficatul taiat felii foarte subtiri si, incet-incet, se varsa smintina amestecind mereu. La sfirsit, se pun sarea, piperul si zeama de carne. Se servesc fierbinti, pe bucati de franzela prajite in unt. - 4 oua, 1 ficat de pasare, 50 g smintina, o lingura unt, sare, piper, putina zeama de carne. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune ... . Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute. Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro