Cauta in 20.692 retete
... pahar de apa. Se omogenizeaza zacusca, se adauga 2 linguri de zahar ... pana la 1 litru. Se aseaza zacusca in cratite mari si se ... suprafata. Se pune fierbinte in borcane si se sterilizeaza in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Dupa aceea se pune la borcane, se inchide ermetic si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cele clasice, si anume de ZACUSCA . Eu ii raspund dar stii ca cuvantul Zacusca este imprumutat de la rusi , si se traduce ... , ce retete sa-i expun de Zacusca , daca toate retetele de conserve; sunt Zacusca in intelesul meu, numai , ca fiecare cu denumirea ei ... ... Vreau sa adaug , ca aceasta zacusca din legume se poate prepara ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
UPDATE: Cu ocazia lunii mierii si a vinului, borcane.ro a organizat un concurs pe trei bloguri culinare, punand la bataie 3 seturi constand dintr-o sticla de vin Tohani si 4 borcane de miere. Tragerea la sorti, realizata prin intermediul random.org, le-a desemnat drept castigatoare ale concursului gazduit de retete-haplea.ro pe utilizatoarele ,,Gogoci Ramona", ,,Eva H." si "Sin [&] Post-ul Castigatorii concursului Borcane.ro apare prima data...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... minute. Punem zacusa fierbinte in borcane (borcanele trebuie sa fie curate ... foc mic cam 5-10 minute. Borcanele trebuiesc pastrate intr-un loc ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am pornit de la ideea ca Mai toti avem in camara zacusca. Ulei, sare, faina se gasesc Gatim si pentru cei care postesc.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg. rosii, 200 gr.ceapa, 2 mere mari, 1 ardei gras (sau kapia), 1 pahar otet (de 3 grade), zeama de la 2 lamii, 1 lingurita sare, 100 gr. zahar, 1 lingurita boabe enibahar, 1 foaie dafin maruntita Mod de preparare: Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor. Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... indemana fiecaruia: congelarea conservarea in borcan uscarea Congelarea Congelarea este o metoda ... din ele.[/note] Conservarea in borcan Mai complicata decat congelarea, conservarea ... indemana fiecaruia dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati ... acoperite de apa). Inchideti bine borcanele cu capace. (Spalati foarte bine ... ardeti. Turnati apa fierbinte printre...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... (se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se ... pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... incalzit in prealabil. Se lasa zacusca la foc mic, se amesteca ... piper. Se pune conserva in borcane fierbinti, se leaga cu celofan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cameliaminisan.blogspot.com Atelierul de Borcane dulci si ne-am rasfatat ... si am pictat si decorat borcanele de dulceata. Dupa fiecare editie ... creativa am pictat si decorat borcanele in care apoi am pus ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in apa. Cea mai buna zacusca este cea facuta cu legume ... apoi vinetele. Amestecam mereu in zacusca sa nu se prinda si ... aproximativ 1.30 - 2 ore. Eu dau zacusca la cuptor dupa ce adaug ... nu se arda deasupra. Potrivim de sare si punem zacusca in borcane incalzite, le dam la cuptor sa prinda o crusta, punem ... - 5 foi de dafin - aproape un borcan 700 gr de bulion Olimpia ......
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa, 50 grame ulei, 1 lingura de zahar, sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa. Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana mai scade zeama, observind sa nu se prinda de fund. La sfirsit se condimenteaza cu boabe de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tiramisu cu capsuni! O sa-ti placa-acest desert Bunaciune intre bunaciuni Parfumat, cremos, perfect. INGREDIENTE 12 piscoturi 250 gr mascarpone 100 gr ciocolata alba 2 linguri smantana grasa 50 ml lapte 200 ml compot de capsuni 500 gr capsuni 3 linguri de zahar PLAN DE LUCRU tiramisu cu capsuni preparam un compot din 3-4 capsuni pe [&] Post-ul TIRAMISU CU CAPSUNI LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare Mod de preparare: Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pana ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ca sa puncteze la impresia artistica, Un morcov facea echilibristica Pe marginea oalei cu zacusca l-am vazut Dar l-a distras o vanata si a cazut. INGREDIENTE pentru zacusca 500 de grame de vinete, cantarite dupa ce au fost coapte si decojite 250 de grame de morcovi curatati de coaja si razuiti 400 grame ardei copti, [&] Post-ul ZACUSCA CU VINETE, ARDEI SI MORCOVI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de ... 12-18 luni. Conservarea in borcan Mai complicata decat congelarea, conservarea ... indemana fiecaruia dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati ... . Fierbeti o oala cu apa. Umpleti borcanele cu pastai  lasati doua degete ... acoperite de apa). Inchideti bine borcanele cu capace. (Spalati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... scade tot bulionul. Se umplu borcanele (numai trei sferturi), se acopera ... . Se lasa sa se raceasca borcanele in apa in care au ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... timp de 2 minute. Se pregatesc borcanele sterile in care punem frunze ... conopida. La final in fiecare borcan se mai adauga frunze de ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
1 kg de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 gr. morcovi, 500 gr. castraveti murati, 2 linguri pasta de tomate, 100 gr. masline, 120 ml ulei, 75 ml vin alb sec, o legatura patrunjel, 1-2 foi dafin, sare piper, cimbru. Mod de preparare: Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici. Legumele se curata de coaja(inclusiv castravetii), se spala. Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com