cum se dustulesc borcanele cu zacusca
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, zacusca, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Masline negre: - Se amesteca maslinele cu uleiul pana cand se obtine o pasta fina. Se pastreaza intr-un borcan cu capac in frigider timp de 6 saptamani. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana. Masline verzi: - Se scurg maslinele si se combina cu restul ingredientelor pana cand se obtine o pasta fina. Se poate pastra in frigider, se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la fel ca si pentru zacusca sau pentru salata bulgareasca de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se potriveste gustul sarat. Aceasta zacusca se poate pastra si pe ... este gata, se pune in borcane care se acopera cu hartie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... -vie.blogspot.com/2011/06/zacusca-raw.html Ingrediente: 1 ardei gras ... sare si piper si gata zacusca, e un deliciu extrem de sanatos ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... , se ia cratita de pe foc si se toarna zacusca in borcane (este indicat ca sub borcanul in care turnati zacusca sa fie o farfurie de tabla, pentru a evita craparea borcanului). Borcanelor li se vor pune ... oala in care se afla borcanele cu o alta cirpa si aprindeti ... min. Dupa ce ati scos borcanele din acea oala, le inveliti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un bol, se toarna otetul, zaharul si sarea, se pun pe foc si se amesteca incontinuu pana ce acestea se dizolva. Se pun in borcane. Apoi se toarna lichidul si se acopera totul cu frunze de telina. - 1 kg ardei iuti, 1 l otet, 1/2 kg zahar, 1 lingura sare grunjoasa, frunze de telina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 conopida, 3 cepe, 2 linguri otet de vin, 1 kg rosii sau 3-4 linguri bulion, citeva felii de lamiie, sare, piper, 1 bucatica zahar, 1 foaie de dafin, cimbru, frunze de patrunjel Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa cu sare. Se fierb cepele taiate felii in otet diluat cu apa, in care se adaugasosul de rosii sau bulionul, foaia de dafin, cimbru, sare, piper, zahar, felioarele de lamiie si frunzulitele de patrunjel. Se toarna sosul cald peste conopida scursa de zeama. Se lasa 1-2 ore in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , rece. La fel se pregateste zacusca de morun sau nisetru. - 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pastra pe iarna ca si zacusca de ardei. - 500 g rosii, 2 vinete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se aseaza straturi-straturi in borcane, punandu-se printre ei fasii ... deasupra otetul clocotit. Se leaga borcanele cu celofan si se pun ... -se sa se raceasca. Marimea borcanelor sa fie astfel aleasa incat sa ajunga pentru o singura masa. Borcanele, odata deschise, legumele nu mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii, 2 morcovi, 100 g ulei, 100 g masline, 1/4 kg arpagic, foi de dafin, piper, sare, 3 lamii, 1 pahar vin Mod de preparare: Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cat mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa (dupa gust), 50 grame ulei, 1 lingura de zahar, sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund ( se pot toca numai vinetele iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa (dupa gust). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri zahar, sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Naturelo ne inspira Cu bun gust si minim cost O solutie divina Pentr-un mic dejun de post.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cu usturoiul - se adauga continutul borcanului (e bine sa ai provizii pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un blat de tort taiat in doua sau trei, un borcan de piure de castane, frisca vegetala Mod de preparare: Se amesteca piureul cu frisca batuta in prealabil si se intinde amestecul peste foile taiate de blat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com