cum se bea cinzano alb
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare, 5 g drojdie, 100 ml vin alb. Framantam pana obtinem un aluat ... g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb) dulce (biscuiti macinati), 125 ml ... macinata, 125 g zahar, 30 g pesmet (alb) dulce 13 g miere, 15 g stafide ... , 22 g nuca macinata, 22 g pesmet (alb) dulce, scortisoara. Curatam merele, le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciupercile, bine spalate si stoarse putin, se trec prin masina de tocat.Intr-un castron de 3 l asezat pe foc, se pun untul si faina care se amesteca sa se infierbinte , un minut fara sa se coloreze; apoi, se stinge cu laptele fierbinte adaugat treptat, amestecind bine, ca sa nu se formeze cocoloase.Castronul se ia de pe foc, se pun imediat ciupercile, impreuna cu zeama care au lasat-o (cind au fost trecute prin masina de tocat), frunzele de marar si patrunjel taiate marunt si piperul.Cind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pina se ingroasa sosul. Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci. - 500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina cind capata aspectul unei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si grasimea se pun intr-un lighean smaltuit de 3 l (in el se va pregati compozitia pina la sfirsit); se infierbinta, un minut, ca sa se omogenizeze cu grasimea, fara sa se rumeneasca, apoi se sting cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind bine de fiecare data, pina se desfac toate cocoloasele formate.Se ia de pe foc si, cind sosul este aproape rece, se pun galbenusurile si brinza rasa.Daca brinza nu a fost suficient de sarata, compozitia se sareaza inainte de a pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - 300g ciuperci - un paharel vin alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ulei de masline sare piper alb Se fierbe conopida,in apa ... si se pune si piperul alb. Se serveste cald ,se orneaza ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform ... sare de mare si piper alb.Adaugam cealalta jumatate de gelatina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa taiata zolzisori, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa ... adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas peste care adaugam vinul alb,condimentele,piper,foi de dafin ... ,se serveste totul caldut alaturi de un pahar de vin alb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 linguri unt 1/2 cana de vin alb suc de lamaie un borcanel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde tocat 1 pahar de vin alb sec 2/3 cutie de smantana sare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... -o bine si am presarat piper alb peste ea, amestecand foarte bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga rosiile, paharelul de vin alb, sare, citeva boabe de piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de usturoi 1-2 linguri de vin alb sare si piper nucsoara cateva ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
100 ml garone rosu, zahar, 25 ml cinzano, pepsi, o felie lamiie, 4 cuburi gheata Mod de preparare: Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer. Mod de servire Se serveste intr-un pahar glazurat cu zahar si ornat cu felia de lamiie, adaugindu-se cele doua cuburi de gheata ramase
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... TOT! Ingrediente: - 1 file de peste alb (pangasius, cod, platica) - 1/2 capatana broccoli ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com