Cauta in 17.960 retete
Ingrediente: 500 gr cartofi curatati apa sare 50 gr bacon 50 gr unt 2 linguri cu varf faina 50 ml lapte 200 ml smantana pentru gatit piper 100 gr cascaval ras Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul. Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte. Cand sosul este destul de gros...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Autor : Cristina P Am inceput sa fac aceasta reteta, schimband si adaugand cateva ingrediente. In final, am obtinut doua sosuri diferite ... Ingrediente : - 1 kg de carne de porc in roti - 3 linguri rase de miere - 3 linguri rase de mustar de Dijon - 3 cepe - 6 0 ml otet de cidru + 210 ml apa sau 250 ml cidru sau vin alb sec - 6 linguri de smantana lichida - 1/2 lingurita de boia - sare dupa gust Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Delicioasa, categoric! Iar imi lasa apa gura Va poftesc la ceva clasic: Prajitura magura. INGREDIENTE pentru blat 8 oua 200 g. de zahar 180 g faina 1 plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa 1 praf de sare (pentru albusuri) Ingrediente pentru crema 250 ml smantana pentru frisca 250 g ciocolata (am [&] Post-ul PRAJITURA MAGURA CU BLAT ALB SI CREMA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Adica un fel de reinterpretare a pastelor-tortellini de data trecuta. Ca de la ele am pornit si m-am inspirat. Deci filosofia e aceeasi! - paste tagliatelle cat pentru doua portii; - o jumatate de piep de pui; - o cutie de ciuperci; - 200g de smantana si - 200g de parmezan. Am tocat puiul in cuburi mici pe care le-am prajit. Am rasturnat si cutia de ciuperci pe care le-am lasat la randul lor sa se inmoaie putin. Apoi am turnat smantana si am amestecat cu parmezanul. E cea mai urata poza pe...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... peste). Se face un sos alb din unt, faina si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara. Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi. - O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Apoi sosul se sareaza se ia de pe foc, se adauga zeama de lamiie sau sare de lamiie dizolvata in apa si o bucatica de unt proaspat. Se freaca bine pentru ca untul sa se amestece cu sosul si se strecoara. Este potrivit pentru peste inabusit. - O lingura faina, 2 pahare supa de peste, 1 buc. lamiie, o lingura unt. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de somon se spala si se sterg cu un servet absorbant, apoi se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Intr-o tigaie, se incinge ulei de masline si se prajesc fileurile de somon, la foc potrivit, pe fiecare parte. Separat, se topeste untul intr-o tigaie, se presara faina si se amesteca foarte bine. Se lasa, la foc mic, pina cind devine aurie. Se stinge cu lapte si supa de peste. Se amesteca foarte bine, ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga sarea si piperul. La sfirsit de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri. Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba. Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic. La final,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptor. Separat se pregateste sosul alb din faina, unt si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu putina zeama in care fierb midiile si cu laptele. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat. - 1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii ... pot prepara numai cu sos alb si cascaval. - 6-12 oua, 6 felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa perele la inmuiat 24 de ore si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se face un aluat gros de 2,5 mm, in forma patrata. Se framanta alunele cu sucul de pere, se pun peste aluatul din pere. Coca se taie in bucati groase de 5 mm si se lasa la uscat. - 100 g pere uscate, 30 g faina, 2 linguri zahar brun, cate un praf de scortisoara sau cuisoare praf, 60 g alune, 30 g suc de pere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala pestele, se zvanta, se stropeste cu zeama de lamaie si se sareaza. Cateii de usturoi curatati se zdrobesc sau se preseaza si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga peste ele mai intai zeama de lamaie (o lingura) si apoi uleiul si se face o maioneza mai putin densa. Se gusta de sare si piper. Se aseaza fileurile intr-o forma termorezistenta, pe un strat de cimbru, patrunjel si foi de dafin, se ung (pe partea superioara) cu maioneza, se presara deasupra stifturile de migdale sau nuci...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca faina cu o lingura de lapte rece si se pune sa fiarba in restul de lapte clocotit, 15-20 de minute. Se adauga sarea si se amesteca continuu, ca sa nu se prinda de vas. Cind este gata, se adauga untul. Se serveste cu fripturi, peste, etc. - 10 g faina, 100 ml lapte, 10 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am gasit reteta rulada cu ciuperci.in sos de vin de pus pozele de aici acolo Minun
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com