Cauta in 21.294 retete
Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui. Ingrediente si cantitati: 250 grame de porumb din conserva 1 lingura cu faina 3 linguri cu smantana 1 canita cu lapte putin unt sare piper putin patrunjel tocat fin Mod de preparare: 1. Pune o nuca de unt intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga, pune laptele si inca o canita cu apa. Lasa sa fiarba putin si adauga smantana. 2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... felii Pastrarnac felii 1 kg vin alb sau rose Foi dafin Coriandru ... simplu, fiert in apa si cu sprit de vin alb, minunat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Un rasfat dulce, un tort alb, "de zapada" :) ...pentru toti iubitorii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii ... se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se toarna deasupra un sos alb preparat cu zeama ramasa la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta de macaroane cu sos alb face parte din categoria "hai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... telina 2 cartofi 400 ml vin alb sec 200ml supa de pui ... , morcovii, telina, ceapa, usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si supa ... rumeste carnea. Iepurele in vin alb se serveste fierbinte cu legumele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... grasa (30%) 300 ml vin alb,sec 2 linguri de unt 1/4 lingurita ... 2 linguri patrunjel tocat sare piper alb Preparare: Incingeti cuptorul la 175 ... ciuperci in sos de vin alb se servesc cu diverse garnituri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr. cartofi, sare, 1 1/2 linguri cu unt, 1 1/2 linguri faina, 1/2 ceasca lapte, 1/4 ceasca zeama in care au fiert cartofii, 1 galbenus, putin parmezan, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb cartofii, dupa ce se curata curatati si se taie in sferturi, in apa sarata. Separat se topeste untul si se amesteca cu faina, fara a se rumeni. Se stinge cu apa de la cartofi, se leaga cu galbenusul si se adauga laptele. Se fierbe pana se ingroasa. Se adauga cartofii, se presara deasupra pesmet si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata Mod de preparare: Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fraged de pui cu sos alb si orez, iar cel mic ... carnea se prepara un sos alb mai subtire, care se fierbe ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... complet. Se prepara un sos alb cu zeama de la legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr cartofi curatati apa sare 50 gr bacon 50 gr unt 2 linguri cu varf faina 50 ml lapte 200 ml smantana pentru gatit piper 100 gr cascaval ras Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul. Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte. Cand sosul este destul de gros...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Autor : Cristina P Am inceput sa fac aceasta reteta, schimband si adaugand cateva ingrediente. In final, am obtinut doua sosuri diferite ... Ingrediente : - 1 kg de carne de porc in roti - 3 linguri rase de miere - 3 linguri rase de mustar de Dijon - 3 cepe - 6 0 ml otet de cidru + 210 ml apa sau 250 ml cidru sau vin alb sec - 6 linguri de smantana lichida - 1/2 lingurita de boia - sare dupa gust Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 kg. tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 varf de cutit de boia, 5-6 linguri smantana, 2 linguri grasime, 3 linguri faina Mod de preparare: Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1/2 din cantitatea de smantana cite putin si amestecand mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, 375 gr. faina, 1 pahar zahar, 1 pahar ulei (sau margarina topita),
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Mod de preparare: Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pana devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pana se ingroasa sosul. Mod de servire Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro