Cauta in 18.496 retete
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ... pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de realizat, dar ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... tot cu sorici 6 picioare de porc (partea de la ultima articulatie ... la foc mic. Adaugati ceapa spalata dar cu tot cu coaja ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oala, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi ... , 1/2 telina mica, 1/2 kg carne de porc cu putina grasime, 1 ou, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti ... carnati. Intestinele, bine curatate si spalate, se umplu cu compozitia incet ... afuma. - 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi ... mirodenii pentru carnati, intestine de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Jumarile de porc (numite regional si jumeri sau jumere) sunt cea ...  care se savarsesc la taierea porcului. Deopotriva procedeu de extragere a grasimii ... untura. Reteta de jumari de porc de mai jos contine si ... pentru culoare si aroma. Reteta: Jumari de porc Ingrediente: grasime de ... negru macinat Preparare: Grasimea de porc se taie din cutit in ... in oale de lut bine spalate...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cas de carne, toba de porc este, din multe puncte de ... : un amestec de carnuri de porc fierte si alese , prinse intr ... cu mirodenii si usturoi. Reteta: Toba de porc Ingrediente: 1 cap de ... (falcile, urechile si limba) 1 kg sorici de porc 2 kg carne de ... coriandru macinat 1 stomac de porc bine spalat si curatat sare Preparare ... se parlesc bine. Alegeti carnea....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente -500 g muschi de porc -200 g ciuperci proaspete sau din conserva ... in tigaie ciupercile curatate si spalate in prealabil, adaugam apa calda ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro