cum rezolvam cu cardul de sanatate pt a pleca in alta tara
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Amesteca bine iaurtul, cacaua si mierea într-un bol. Toarna amestecul într-un bol pentru servit. Adauga deasupra zmeura proaspata. Poti turna o lingurita cu miere deasupra zmeurei daca vrei ca desertul sa fie mai dulce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa lintea sa stea la înmuiat câteva ore, apoi se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Legumele se curata si se taie julienne. Într-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei de masline. Se adauga ceapa tocata, usturoiul, morcovul si lintea. Se fierbe lintea la foc potrivit, aproximativ 40 de minute. Când s-a fiert ceapa se pune si sucul de rosii. Lintea, când este fiarta, trebuie sa aiba aceeasi consistenta ca fasolea. Se condimenteaza cu sare, piper si chimion. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Vlad Adriana a castigat cel mai sanatos premiu dulce apare prima data ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Chef Cezar Munteanu Chef Cezar Munteanu isi formeaza propria echipa de bucatari pentru a participa la competitiile culinare interne si internationale. Dupa o selectie, echipa finala va fi formata din 4-5 bucatari. Vreau bucatari din zona Bucuresti-Ilfov cu care sa ma pot intalni, fiindca inainte de fiecare competitie si intre competitii sa organizam sesiuni de pregatire, sa ne formam ca echipa, fiecare pe specializarea lui. Timpul e destul de scurt pentru ca prima competitie la care vreau sa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa un mesaj scris de Ghiocel , am descoperit 3 plicuri de ierburi uscate : cimbru, patrunjel si marar. Si inca ceva, un magnet cu harta Romaniei... Si voi ajunge la epilog, intr-o mica ora, ca si in bucatarie, trebuie sa asteptam pentru a vedea rezultatul final...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In sfarsit mi-a ajuns si mie cadoul pe care l-am astepat ;0) Am primit o brosa in forma de tortulet asa de simpatica de numa si o pungulita de boia dulce . Apreciez gestul frumos si i multumes frumos pentru cadou lui Carmen , Crmen handmade Aicea e ste ce am oferit eu lui Lia si ma bucur ca ia palcut :) Acest concurs la-m aflat de la Boscodina iar inscrierile au fost facute pe situl lui Yafa . acum a venit randul sa arat cu darg ce am primit ... pe curand :)!
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Am incercat Cornulete fragede - reteta de mai jos cu bicarbonat si otet, dar vroiam sa incerc si varianta numai cu faina si grasime - in cazul meu, unt si smantana. Cornulete sant mai sfaramicioase... Ingrediente pentru 48 cornulete : - 400 g faina - 200 g unt moale - 200 g smantana lichida - 1 varf de sare - 4 linguri de zahar praf - crema de alune si ciocolata Intr-un castron se amesteca untul moale cu smantana,de adauga sarea si faina, se framanta pana cand obtinem un aluat nelipicios. Se...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
De cate ori nu ati avut pofta sa rontaiti ceva, dar nu stiati exact ce? Si de cate ori v-a cerut altcineva ceva de rontait..."ceva bun"? :) Mie de multe ori! De aceea mi-am facut o mica lista peste care sa ma uit cand sunt din nou intr-o astfel de situatie. Sigur gasesc ceva bun de pregatit rapid! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Am primit invitatii sa sustin Atelierele culinare "Cu Ama in Bucatarie" in cateva orase din tara. Care oras ziceti sa fie primul? online surveys
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosu face bine inimii.Alb ajuta plamanii.Galben faciliteaza o digestie mai buna.Negru e bun pentru rinichi.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... nu-ti vine sa mai pleci. Par example: diminetile ni le ... usor frizante la carafa. La plecare poti sa dai iama in ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Piureul il pregatesc cu cartofi sfaramiciosi - prefer varietatile Bintje sau Agata. Scriu aceasta pentru ca un anumit sef, mi-a spus ca nu trebuie sa scriu in reteta cartofi nesfaramiciosi, ci cartofi rosii. Cautand in carti seminte pentru gradina, am gasit rubrica de cartofi. Si, bineanteles, cartofii rosii pot fi sfaramiciosi sau nesfaramiciosi, precum si cei albi pot fi sfaramiciosi si nesfaramiciosi. Deci, micul meu sef, sant dezolata, dar voi da cateva exemple de varietati. Si in...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. E fascinant sa privesti o sectiune dintr-o legume crucifera. Varza, de pilda, este plina de frunze carnoase, valurite, ce urmeaza un traseu serpuit, insa foarte bine organizat in asa fel incat totul se strange intr-o forma rotunda. Desi cand aud de crucifere multi se gandesc doar la varza, din aceasta familie fac parte mult mai multe legume. Acestea sunt: * Varza alba, rosie, verde (chinezeasca); * Broccoli, conopida, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... site-ul personal "Lectia de Sanatate", fiindca fiecare dintre noi avem ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Autor : Cristina P Ieri am taiat un dovleac si dupa o supa, m-am gandit sa fac ceva dulce. Am gasit multe retete de flan, dar mi-am zis ca o sa fac o mica reteta cu ce imi vine mie. Deci nu am respectat nici o cantitate si in plus am facut-o cu o crema de ciocolata...si am facut-o in portii individuale, pentru ca asa imi place... - 500 g miez de dovleac - 3 oua - 8 linguri de zahar - 10 cl smantana lichida dulce - 4 linguri de faina - 50 g unt topit - 200 g ciocolata - 6 linguri smantana ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Sosul Mornay este o varianta a sosului Bechamel de baza, legat a doua aora, in care se adauga un galbenus de ou si branza rasa, deci este mai gustos. Se poate utiliza in diferite preparate de gratin pe baza de legume, paste fainoase si peste. Eu prefer acest sos cand fac endive(chicons) cu jambon, sau gratin de broccoli sau gratin de conopida. Ingrediente: - 1/2 sos bechamel reteta de baza (apasati aici) - 50 g branza de cascaval rasa - 1 galbenus de ou - nucsoara - sare si piper Sosul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com