cum prepar virsli
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca prafurile intre ele si se impart in 3 parti egale.Pe fundul tavii se pune hartie de copt iar apoi se presara uniform prima parte de prafuri.Merele rase se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat si se impart in doua parti egale.Peste primul strat de prafuri se presara( fara a se apasa ) prima parte din mere dupa care se pune din nou prafuri ,apoi stratul doi de mere si se incheie cu ultimul strat de prafuri.Dupa ce am facut toate acestea se ia untul tare si se rade uniform...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este al doilea panetton pe care il fac in viata mea... si este facut fara adrojdie, are ca ferment drojdia mea naturala, facuta doar din apa si faina, in schimb nu are nici lactate. Este un proces destul de lung dar merita, iese un panetton foarte bun si pufos, nu are multe grasimi nu are unt sau margarina, are doar 15 gr manteca de cacao... dar cata manteca de cacao consumama cand mancam ciocolata? Nu mai zic nimic, doar ca pregatind reteta asta, m-am convins ca aproape toate retetele de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Azi sunt fericita :) Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la "ANONIMUL NEMULTUMIT"...da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina :) Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina: "Nici nu stiu cum sa incep de fapt...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si zahar . Daca doresti sa prepari acest aluat cu drojdie, inseamna ... de mare. Acest aluat se prepara extrem de usor si repede si este elastic . Se prepara cu drojdie si fara. fara drojdie ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei, apoi o parte din praful preparat mai devreme si jumatate din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baga la cuptor. În continuare trebuie preparata salata, astfel. Telina rasa sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancat serbet? Afla cum poti prepara singura acest desert delicios si ... cantitatea de zahar). Mod de preparare: 1. Pune zaharul, apa/laptele si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o incerci. (Smoothie este denumirea generica a preparatelor de baut, obtinute prin amestecare ... 1 ardei iute rosu Mod de preparare: 1. Curata perele de coaja, curata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... "poarta" Lebarvurst si il poti prepara, foarte usor, chiar tu! Ingrediente ... groase de porc Mod de preparare: 1. Matele se spala bine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 100 grame cascaval ras (parmezan). Preparare: Taie pieptul de pui in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Portii : 350 ml Timp de preparare : 5 minute Ingrediente : 250 ml maioneza ... de lingurita de sos Tabasco Preparare : Puneti toate ingredientele intr-un ... tip de maioneza folositi. Daca o preparati in casa, potriviti maioneza de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 100 gr branza Mod de preparare Batem iaurtul cu ouale. Adaugam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente 200 gr spanac 200 ml lapte 200 ml supa de legume sau pui 25 gr unt 1 buc praz 1 catel usturoi 2 linguri smantana sare, piper Mod de preparare Tocam prazul si usturoiul si le calim in unt pana se inmoaie. Stingem cu supa(eu am pus supa de pui ) si fierbem 10 minute. adaugam spanacul oparit cateva minute in apa fiarta apoi scurs, laptele si smantana si mai fierbem 15 minute. Punem apoi totul in blender pana obtinem o crema. Decoram cu smantana si servim cu paine...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com