Cauta in 21.052 retete
Preparare Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se taie in cuburi. Ceapa se taie rondele si se caleste in ulei, peste ea se adauga cartofii taiati, ardeiul si morcovul taiat cubulete. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga si rosiile decojite si taiate rondele, boia de ardei dulce . Se lasa sa fiarba pana scade. Se adauga sare dupa gust si patrunjel taiat marunt.Dupa preferinta se adauga si piper. Servire Se serveste cu salata de ardei copt sau salata de muraturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice, pudra de chilli si amestecam bine pana obtinem un sosulet. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul cu citrice ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infingem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 20 de minute la frigider sa ia din toate aromele. Incingem o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... (eu am folosit Creme Ole preparata cu 400ml de lapte dupa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mamaliga se prepara in mod obisnuit. Legumele: se curata ciupercile si ... de-a gata sau se poate prepara din patrunjel, usturoi si ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... hranitoare este cina noastra daca o preparam termic. Adevarul e ca majoritatea mineralelor ... in lichidul in care a fost preparat respectivul aliment. Cu vitaminele insa ... disponibile doar cand sunt putin preparate termic sau (preferabil) deloc. Ce ... va alegeti sa gatiti un preparat tineti cont de aceste informatii ... tot cu blenderul vertical. Completam preparatul cu ciuperci si patrunjel....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... rosu; Pentru nudli (este un preparat unguresc): 250 gr. cartofi, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mamaliga se prepara obisnuit. Ceapa: se curata ceapa si se taie ... de-a gata sau se poate prepara din patrunjel, usturoi si ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pepenele de coaja, i se scot samburii, se taie in cuburi, se stropeste cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se subtiaza maioneza cu caimacul si se amesteca cu pepenele. Se serveste rece. - 500 g pepene galben, maioneza preparata dintr-un ou, 100 ml caimac, sare, piper, zeama de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de soia (inmuiate si gata preparate), 5 linguri sos de soia, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu otet (din comert sau preparat pe loc). Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 18 biscuiti,1 cana de cafea preparata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de cescuta de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 g zahar, 250 ml cafea preparata, 2-3 linguri cacao, 50 g stafide, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri crema de hrean (gata preparat, din comert), sare, piper, 8 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de foetaj (se gaseste gata preparat in comert), 150 g zahar pudra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pi intilesu tuturor: Mod de preparare : Operatiunea "dezbracarea" prazului: Dupa ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... in otet, 100 g maioneza gata preparata, zahar pudra, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati merele si dati-le pe razatoarea mare (Pastrati 2 mere necuratate si intregi). Puneti intr-o cratita merele rase, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase zeama amestecati cu o lingura de lemn pana mai scade, apoi adaugati scortisoara, nuci zdrobite cu facaletul, stafidele si grisul, amestecand pana se incorporeaza bine si scade zeama de tot. Intindeti pe masa o foaie de placinta, stropiti-o cu ulei (puteti sa ungeti cu o pensula) suprapuneti inca o foaie, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor pentru 30 minute. Dupa primele 15 minute se intoarce pentru a se rumeni si pe partea cealalata. Intre timp se pun legumele la fiert, separat, in ordinea in care acestea fierb mai greu (cartofi circa 15-20 minute), morco(10 minute) brocoli(personal doar il oparesc ..dar se poate fierbe circa 5 minute, dar atentie pentru a se pastra culoarea , acesta se adauga dupa ce apa da in clocot) Se fierb si ciupercile, care apoi se toaca...
Reţetă de pe retete.eva.ro