Cauta in 21.292 retete
... (pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti. - 2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 min. Intre timp, se cerne faina, se pune pe planseta si se adauga restul ingredientelor, fara a le framanta, inclusiv cele 200 g de cascaval ras, mai putin apa. Cand a crescut drojdia, se face un cuib in faina si se toarna drojdia dospita, se framanta bine aluatul pana se desprinde de pe mana. Daca nu se leaga, se adauga apa la temperatura camerei (bucatariei). Dupa ce s-a framantat bine, se face aluatul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se fierb in coaja, se curata, se trec prin sita, se amesteca cu restul ingredientelor in afara de ou si se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde pe o planseta presarata cu faina intr-o foaie de 0,5 cm grosime si se taie fasii lungi de 8-10 cm si late de 2 cm. Se ung fasiile cu ou si se presara cu putina sare si se pun in tava unsa cu distanta intre ele. Se coc in cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos. - 250 g faina, 250 g cartofi, 200 g margarina, un ou, piper, chimen....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se curata de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua degete care se aranjeaza apoi una linga alta pe o farfurie lunga, astfel incit sa dea impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata si tinuta in apa rece, se taie, cu un cutit bine ascutit, rotogoale cit se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o situatie bizara: fara mama, maestra muraturilor, fara Buni (e plecata in "concediu ... mine, am ales retete de muraturi simple, usor e facut si mai ... otet Sunteti pregatiti sa facem muraturi in 5 minute? Sortuletul? Checked! Borcane ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... desire, apoi se pune la desarat pentru cel putin 12 ore ... poate servi separat. - 500 g hamsii sarate, 2-3 cepe mari (aprox.250 g), 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scrumbie sarata, 4 oua, 1 buc. ceapa, 4 masline, 4 linguri ulei, 4 linguri otet, 1/2 pahar ... in apa ca sa se desareze. Apa in care se tine ... citeva ori. Se lasa la desarat 24 de ore. La urma ... ore in lapte pentru a se desara si mai bine, se sterge ... timp ce scrumbia sta la desarat, se fierb ouale tari, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in apa ca sa se desareze. Apa in care se tine ... citeva ori. Se lasa la desarat 24 de ore. La urma ... ore in lapte pentru a se desara si mai bine, se sterge ... timp ce scrumbia sta la desarat, se fierb ouale tari, se ... o ora de la preparare. - 1 scrumbie sarata, 4 oua, 1 buc. ceapa, 4 masline, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se desareaza pestisorii sarati, se prajesc in ulei. Se ung felioarele ... gogosar sau de morcov din muraturi, alaturi o mica frunzulita de patrunjel ... , 2 linguri ulei, 1 gogosar, morcovi din muraturi, patrunjel verde. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) - unt de arahide - sticksuri, biscuiti, saratele, covrigei etc Construirea, asamblarea si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... apa si se lasa la desarat 10 minute. Intre timp, se ... intr-o salatiera. Se adauga scrumbia desarata, dezosata si taiata in bucati ... peste. - 5-6 fire de praz, 1 scrumbie sarata, 3 linguri ulei, 2 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute daca s-a copt. Ihmmm, migadalele sarate i-au dat un gust demential ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei Mod de preparare: estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... painici de casa si bineinteles muraturi proaspete . Tocmai s-au terminat de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com