Cauta in 18.725 retete
Se rade dovleacul se amesteca cu zahar dupa gust si cu scortisoara. Se impart foile de placinta in 3 parti egale, intr-un pachet sunt cca 12 foi asa ca o parte este formata din 4 foi. Se unge o tava mai mare cu ulei.Se pune prima parte de foi dar se ung 2 cate 2 cu ulei. Se pune jumatate din cantitatea de dovleac, si jumatate din cantitatea de nuca rasa.Daca dovleacul este mai zemos se presara si 2 linguri gris. Se acopera compozitia cu a doua parte de foi tot asa unse 2 cate 2 cu ulei. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un covrig ... cam polonez Mi-a spus alaltaieri, citez: ,,..." Haha, evident, glumesc. Covrigii fac cu ochiul, nu vorbesc. INGREDIENTE pentru aluat 300 g faina 150 ml lapte 10 g drojdie uscata 50 g unt la temp camerei 80 g zahar 2 pliculet zahar vanilat 1 ou 1 praf de sare pentru uns aluatul 100 [&] Post-ul COVRIGI POLONEZI CU UNT SI MIERE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se cojesc polonezii (sau crenvustii), se taie in doua (pe lung ... si ceapa. Apoi se adauga polonezii si se calesc putin. Se ... cate-o lingura de smantana. - 400 g polonezi sau crenvusti mai grosi, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sacrifice calitatea in favoarea cantitatii, polonezii sunt foarte mandri de traditia ... incheie cu o varietate de deserturi, polonezii exceland atat in prepararea cat ... stropita bine cu alcool. Specialitatile poloneze Bucataria poloneza este grupata pe ... supa (zupa) foarte iubita in Polonia este zurek, o supa fierbinte, groasa ... stafide sau gemuri. Kielbasa, carnatii polonezi, sunt diferiti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Respectand cu strictete stravechea reteta a covrigilor de Buzau si adaugand cu ... ingrediente si mirodenii, s-au nascut Covrigii de Buzau Boromir . Si pentru ... conservanti sau potentiatori de aroma! Covrigii de Buzau Boromir pot fi ... iute, ceapa, rozmarin ; -250 gr : covrigi de Buzau simpli si cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 5 al revistei ) de a transforma banalul covrig in ceva mai mult si mai bun. Asa a aparut covrigul cu cascaval la capac. O reconsiderare a unei ... preparare: 20 de minute Ingrediente: 2 covrigi 80 grame cascaval afumat 1 galbenus ... . Amestecati galbenusul cu laptele. Inmuiati covrigii in lapte 3-4 minute. Incingeti intr ... teflonata, cu capac, uleiul. Scurgeti covrigul si puneti-l in tigaie....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mi-a placut azi sa fac covrigi, dar data viitoare voi face chifle, apoi paine, apoi iar covrigi, iar chifle ..... stiu sigur ca ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ! mamiiii, vreau Tedy, mamiiiii vreau covrigi!!! Plus ca asta micu' la ... cu sticla, c-o sparg! -Mamiii, vreau covrigii de Buzau de la Boromir ... -doi, astfel ca punga cu covrigi a ajuns intreaga acasa, pentru ca ... , inima mea e mare cat un covrig sau e cat o steluta de mica ... , mi-e foame, toata punga de covrigi e a mea! Pai, cum, si lui ... planga tati? Trebuie sa imparti...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... fierbinte. In apa clocotita, oparesti covrigii. Ii scoti cand se ridica ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... sa impartasesc cu voi acesti covrigi buni, buni. Nu poti zice ... comer. Ingrediente pentru 20 de covrigi : 600 gr faina 300 ml ... fel ca in reteta de COVRIGI XXL. Se lasa la dospit ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Aceasta ciorbita uimeste mai ales prin culoare, data de o sfecla rosie. Incepeti prin a fierbe aproximativ 1 kg de carne de pui , sarati si spumati. Adaugati apoi 300 gr. de sfecla rosie , 300 gr. de varza alba, 500 gr. cartofi, 100 gr. morcovi, 300 gr. conopida si o ceapa. Dupa ce au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si pasta de tomate. Eu una nu am pus pentru ca mi-a fost mila sa stric culoarea frumoasa data de sfecla rosie. E o ciorba acrisoara, ideala pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 600 gr faina 300 ml lapte 70 ml ulei de masline virgin extra 50 gr zahar 10 gr sare 25 gr drojdie proaspata ---------- 1 ou de dat pe deasupra, mac si susan Ingredientes: 600 gr harina 300 ml leche 70 gr aceite de oliva virgen extra 50 gr azucar 10 gr sal 25 gr levadura fresca de panadero ---------- 1 huevo para pintar por encima, semillas de amapola y sesamo Se dizolva drojdia in 100 ml lapte (din cele 300 ml), se lasa 10 min acoperit cu o folie de ciolofan, dupa care se...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
De cand am vazut reteta asta la Laura am tot stat cu gandul la ea si uite ca intr-un final i-a venit randul. In prima faza mi s-a parut cam prea dulce pentru gustul meu insa dupa o zi de stat la frigider a fost perfecta. Multumesc Laura pentru o reteta minunata ! Si fiindca reteta contine citrice particip cu ea la provocarea Dulce Romanie gazduita luna asta de Mitinita Ingrediente pentru tarta: 3 oua 300 gr faina 200 gr zahar pudra 200 gr unt 200 ml lapte 150 ml suc natural de portocala 50 gr...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fructe de padure si blat insiropat Ingrediente : Blat - pandispan cu cacao ... cu cacao din comert - pentru insiropat : lichior de zmeura sau capsunata ... fructe de padure si blat insiropat Tort mousse de ciocolata cu fructe de padure si blat insiropat Se pregateste o forma de tort ... fructe de padure si blat insiropat 2. aplic folia plina de ciocolata ... fructe de padure si blat...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera. - 500 g salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se roaga oamenii pentru un trai prosper, Sa aiba numai clipe dulci in viata lor. Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer Poti sa le fabrici singur in cuptor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase cu atentie pentru a nu-i strica forma. Se asaza pe o farfurie lunga, la abur si se stropeste cu zeama de lamiie. Se scoate zarzavatul din zeama in care a fiert pestele si in ea se pun la fiert cartofii. Dupa ce au fiert se taie in cuburi. Se prajeste intr-o cratita untul cu faina si se stinge cu o ceasca de zeama de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro