Cauta in 21.294 retete
... zaharul si capsunile taiate bucatele, insiropam blaturile si acoperim cu crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Fiecare foaie de blat a fost insiropata cu suc de portocale. Acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari. - 1/2 kg carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase cu atentie pentru a nu-i strica forma. Se asaza pe o farfurie lunga, la abur si se stropeste cu zeama de lamiie. Se scoate zarzavatul din zeama in care a fiert pestele si in ea se pun la fiert cartofii. Dupa ce au fiert se taie in cuburi. Se prajeste intr-o cratita untul cu faina si se stinge cu o ceasca de zeama de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , precum si cel intermediar, deja insiropat. Pe aceste doua blaturi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zeama de la o portocala. Pentru insiropat: 150 g zahar tos, o portocala. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , delikat, 300 g salam (parizer, cabanos, polonezi, kaizer, etc), 100 g cascaval, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... jur imprejur jumatati de piscoturi insiropate. Deasupra se pun bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smantana, 2 cepe, sare dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare tort cu zmeura si iaurt: Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora, sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam. Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Albusurile împreunâ cu apa se bat spuma, adaugam apoi zaharul si batem pâna se topeste. Încorporam si galbenusurile. Faina se amesteca usor în compozitie pâna se uniformizeaza. Blatul se coace în forma rotunda la foc mediu. Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Când blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca, apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pâna când crema se îngroasa ca o smântâna, (avem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie alimentara o cratita( ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara o maia din drojdie, un praf de sare, 2-3 linguri de lapte si 2 linguri de faina, apoi se lasa la dospit 30-40 de minute, la loc caldut, pana se dubleaza ca volum. Se amesteca maiaua cu restul de faina, se adauga ouale batute, restul de lapte caldut, in care s-a dizolvat zaharul si se framanta bine. Se adauga uleiul treptat, framantand in continuare pana cand aluatul este omogen si elastic. Se lasa la crescut circa 40 de minute, la loc cald. Din aluatul preparat, se modeleaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 5 rosii mari 3 ardei capia rosii 3 polonice supa de pui 1 lgt curry ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... din 8 oua, taiat orizontal si insiropat cu sirop de apa, zahar ... 3 cercuri de marimi diferite si insiropate cu acelasi sirop. Metoda e scrisa ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
doua torturi facute acum ceva timp in urma....poze nu tocmai reusite.... un tort simplu blat pandispan cu mousse de ciocolata acesta vrea sa fie un..cartof ....... blat de cacao insiropat cu rom si eterna crema ganache,
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... - 2 lingurite praf de copt Pentru insiropat si ornat: - 80 ml. cafea ... peste lichior intr-un castron. Insiropati blatul cu acest amestec: Bateti ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... -o pe internet,pe un site polonez.Este o gustare ce merge foarte ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com