Cauta in 21.294 retete
Se rade dovleacul se amesteca cu zahar dupa gust si cu scortisoara. Se impart foile de placinta in 3 parti egale, intr-un pachet sunt cca 12 foi asa ca o parte este formata din 4 foi. Se unge o tava mai mare cu ulei.Se pune prima parte de foi dar se ung 2 cate 2 cu ulei. Se pune jumatate din cantitatea de dovleac, si jumatate din cantitatea de nuca rasa.Daca dovleacul este mai zemos se presara si 2 linguri gris. Se acopera compozitia cu a doua parte de foi tot asa unse 2 cate 2 cu ulei. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul si capsunile taiate bucatele, insiropam blaturile si acoperim cu crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batute si se toarna peste covrigei. Patrunjelul tocat si ceapa taiata ... se incorporeaza in compozitia cu covrigei. Se sareaza, se pipereaza, se ... se servesc imediat. - Pentru crochete: 3 covrigei mai vechi (circa 250 g), 1/4 l lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dulce, de sarbatori am pregatit covrigei sarati, cu telemea si tot ... in jur de 80 de covrigei, mai multe decat suficienti zic ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... se obtina un fel de covrigei. Se prajesc in ulei fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere potrivit de mari, 4 oua, 4 linguri zahar, 3 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 paharel rom, sirop din 1-2 linguri zahar si putin rom, unt, pesmet pentru forma Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga putin cite putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca totul bine, se adauga merele curatate de coaja si date pe razatoare. Se amesteca bine, apoi se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet si se coace...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
De cand am vazut reteta asta la Laura am tot stat cu gandul la ea si uite ca intr-un final i-a venit randul. In prima faza mi s-a parut cam prea dulce pentru gustul meu insa dupa o zi de stat la frigider a fost perfecta. Multumesc Laura pentru o reteta minunata ! Si fiindca reteta contine citrice particip cu ea la provocarea Dulce Romanie gazduita luna asta de Mitinita Ingrediente pentru tarta: 3 oua 300 gr faina 200 gr zahar pudra 200 gr unt 200 ml lapte 150 ml suc natural de portocala 50 gr...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fructe de padure si blat insiropat Ingrediente : Blat - pandispan cu cacao ... cu cacao din comert - pentru insiropat : lichior de zmeura sau capsunata ... fructe de padure si blat insiropat Tort mousse de ciocolata cu fructe de padure si blat insiropat Se pregateste o forma de tort ... fructe de padure si blat insiropat 2. aplic folia plina de ciocolata ... fructe de padure si blat...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
1kg faina 150g margarina 150g untura de porc 150g branza telemea 4oua 5 linguri mari cu smantana 2 linguri otet 25g drojdie 50ml lapte 1 ou pt uns chimion, susan, mac drojdia o punem in laptele cald la dospit frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele apoi adaugam ouale, smantana si otetul. framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. aseazam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se roaga oamenii pentru un trai prosper, Sa aiba numai clipe dulci in viata lor. Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer Poti sa le fabrici singur in cuptor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de arahide - sticksuri, biscuiti, saratele, covrigei etc Construirea, asamblarea si decorarea ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... .Fiecare foaie de blat a fost insiropata cu suc de portocale. Acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , precum si cel intermediar, deja insiropat. Pe aceste doua blaturi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zeama de la o portocala. Pentru insiropat: 150 g zahar tos, o portocala. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... jur imprejur jumatati de piscoturi insiropate. Deasupra se pun bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare tort cu zmeura si iaurt: Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora, sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam. Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Albusurile împreunâ cu apa se bat spuma, adaugam apoi zaharul si batem pâna se topeste. Încorporam si galbenusurile. Faina se amesteca usor în compozitie pâna se uniformizeaza. Blatul se coace în forma rotunda la foc mediu. Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Când blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca, apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pâna când crema se îngroasa ca o smântâna, (avem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie alimentara o cratita( ...
Reţetă de pe retete.eva.ro