Cauta in 16.331 retete
1. INTR-UN CASTRON MIC SE INMOAIE PRUNELE IN VINUL ROSU SI SE LASA DEOPARTE. SE INCALZESTE IN PREALABIL CUPTORUL LA 190`C. 2. SE INCINGE ULEIUL INTR-O TIGAIE SI SE PRAJESC CEAPA,MORCOVII SI USTUROIUL 5 MINUTE, AMESTECAND DIN CAND IN CAND. SE ADAUGA CIUPERCILE SI SE MAI PRAJESC 5 MINUTE. 3. SE ADAUGA MIGDALELE SI SPANACUL SI SE MAI PRAJESC INCA 5 MINUTE. DUPA CARE SE ADAUGA PRUNELE CU VINUL SI 20 G UNT. SE ACOPERA SI SE FIERB LA FOC MIC 6-8 MINUTE SAU PANA CAND SPANACUL S-A FACUT. SE IA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ora la marinat. 2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Intr-o oala cu apa clocotind oparim limbile care in prealabil au ... sa le iasa sangele. Dupa oparire le scurgem de apa. Intre ... morcovul, ceapa, postarnacul si limbile oparite si curatate de grasimi. Fierbem ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte fin (eu am si oparit-o putin ;) ), faina si patrunjelul tocat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... :D ) Deeeeeeci, intai de toate am oparit 2-3 minute rosiile ca sa se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si se taie fasii. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura- doua de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batem cu ciocanul de snitele. Oparim spanacul (doar cat il scufundam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... amesteca cu 5 linguri faina. 3. Oparirea fainii: se oparesc 2 linguri faina cu ... cu galbenusurile, aromele, maiaua, coca oparita si se framanta cu faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ape reci, dupa care se oparesc in apa clocotita. Apa rezultata de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se aseaza intr-o strecuratoare, se oparesc cu apa fierbinte si se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Doi pumni de faina se oparesc cu lapte fierbinte. Dupa ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt, sau daca e proaspat il oparim in prealabil, il lasam sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Separat se oparesc urzicile, in prealabil fiind spalate. Dupa ce au fost oparite, se strecoara si se taoaca. Peste ceapa calita, se adauga urzicile si orezul deja umflat. Se lasa sa fiarba si se mai adauga zeama de supa. Se adauga spre sfarsit usturoiul pisat si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro