Cauta in 21.294 retete
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline. Foile de lasagna se asaza pe o planseta si se presara peste ele branza ricotta, frunze de busuioc proaspat, se preasara nucsoara si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.Se ruleaza pana se formeaza tuburi care se pun in vasul uns cu ulei de masline. Pentru sos se incalzeste intr-o tigaie ulei de masline in care se caleste timp de 1 minut usturoiul taiat feliute. Se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba timp de 3-4 minute, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa curatata si tocata marunt se caleste in untul topit impreuna cu uleiul.Adaugam spanacul inghetat si o cana cu apa si lasam sa fiarba pana se dezghetata tot spanacul.Faina o amestecam cu laptele si o turnam peste spanac,amestecam pana cand acesta se ingroasa,condimentam dupa gust cu sare si piper.Usturoiul pisat sau tocat marunt se adauga peste compozitie.La final punem si smanatana si mai dam un clocot. Gata de servire in cel mult 30 de min,alaturi de oua ochi prajite.Mai adaugam si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. INTR-UN CASTRON MIC SE INMOAIE PRUNELE IN VINUL ROSU SI SE LASA DEOPARTE. SE INCALZESTE IN PREALABIL CUPTORUL LA 190`C. 2. SE INCINGE ULEIUL INTR-O TIGAIE SI SE PRAJESC CEAPA,MORCOVII SI USTUROIUL 5 MINUTE, AMESTECAND DIN CAND IN CAND. SE ADAUGA CIUPERCILE SI SE MAI PRAJESC 5 MINUTE. 3. SE ADAUGA MIGDALELE SI SPANACUL SI SE MAI PRAJESC INCA 5 MINUTE. DUPA CARE SE ADAUGA PRUNELE CU VINUL SI 20 G UNT. SE ACOPERA SI SE FIERB LA FOC MIC 6-8 MINUTE SAU PANA CAND SPANACUL S-A FACUT. SE IA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ora la marinat. 2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Intr-o oala cu apa clocotind oparim limbile care in prealabil au ... sa le iasa sangele. Dupa oparire le scurgem de apa. Intre ... morcovul, ceapa, postarnacul si limbile oparite si curatate de grasimi. Fierbem ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte fin (eu am si oparit-o putin ;) ), faina si patrunjelul tocat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... :D ) Deeeeeeci, intai de toate am oparit 2-3 minute rosiile ca sa se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si se taie fasii. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura- doua de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batem cu ciocanul de snitele. Oparim spanacul (doar cat il scufundam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... amesteca cu 5 linguri faina. 3. Oparirea fainii: se oparesc 2 linguri faina cu ... cu galbenusurile, aromele, maiaua, coca oparita si se framanta cu faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ape reci, dupa care se oparesc in apa clocotita. Apa rezultata de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se aseaza intr-o strecuratoare, se oparesc cu apa fierbinte si se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Doi pumni de faina se oparesc cu lapte fierbinte. Dupa ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt, sau daca e proaspat il oparim in prealabil, il lasam sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com