Cauta in 20.692 retete
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se intrepatrunda. Se servesc reci alaturi de cateva felii de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prezentarea celorlalte tipuri de paste lungi, rotunde. Mai jos sunt tipurile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste . Chitarra (spaghetti alla chitarra)  paste asemanatoare cu spaghetti, dar patrate (in sectiune). Denumirea vine de la corzile de chitara (chitarra in italiana), folosite in trecut pentru taierea pastelor. Se folosesc la fel ca spaghetti. Timp de fierbere: intre 10 si 13 minute. Inapoi la pagina principala despre paste .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Bavette  paste lungi, asemanatoare cu spaghetti, dar late in loc de rotunde (in sectiune). Sunt mai inguste decat pastele linguine; exista si versiunea mai subtire a lor numita bavettine. Se folosesc in mancaruri cu sosuri light. Timp de fierbere: intre 7 si 10 minute. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de paste. Fettuccine (fettucine)  paste lungi, in forma de panglica, putin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Vermicelli  paste mai subtiri decat fedelini, dar mai groase decat capellini. Numele lor inseamna viermisori in limba italiana. Se gasesc fie in varianta lunga sau ca ghem. Se folosesc la supe si ciorbe, sau in combinatii cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 5 si 6 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Trinette (trenette)- tip de paste lungi, in forma de panglica (nu rotunde asa cum sunt spaghetti), mai subtiri decat fettuccine sau linguine. Cel mai adesea se servesc in combinatie cu sos pesto. Timp de fierbere: intre 4 si 7 minute. A nu se confunda cu trenne sau trennette. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Fedelini (fidelini)  paste putin mai subtiri decat spaghetti. Se folosesc la supe si ciorbe, asa cum folosim si noi fideaua (numele este asemanator), de obicei sfaramate in bucatele mai mici. Timp de fierbere: intre 5 si 7 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg zahar, 1 kg gutui altoite, 3 linguri zeama de lamiie, 1/2 baton vanile, 3 pahare apa Mod de preparare: Se aleg gutui mari altoite, pentru ca dulceata sa iasa mai alba. Se curata de coaja si se rad pe razatoarea speciala. Se pot taia si cu cutitul, in acest caz este bine sa lucreze doua persoane, pentru ca gutuile se inrosesc daca stau mai mult timp taiate. Se pune siropul la fiert, la primele clocote se adauga o lingura de zeama de lamiie si dupa ce s-a legat, se trage cratita pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unul galben, taiati felii pe lung - o ceapa mare taiata rondele - 2 rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... masline 1 cana orez cu bobul lung 100-150 grame sunca 1 ardei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mediu. Adauga orezul cu bob lung si amesteca usor pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se intrepatrunda. Se servesc reci alaturi de cateva felii de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr orez cu bobul lung, Mod de preparare: Se fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. orez cu bobul lung, 2 oua, 100 gr. parmezan, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la coca), 200 g ciuperci, 4 felii lungi de bacon, 350 g mozzarela si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vanilie (se despica pe lung si se rade miezul cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g margarina, 200 g orez cu bobul lung, 500 ml apa fiarta cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro