covrici de campu lung
Pagina 4 din 5
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune hummusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie adânca puneti ulei de masline la încins. Pregatiti cozile de creveti (daca folositi creveti congelati, decongelati-i înainte si înlaturati surplusul de apa) si puneti-le în tigaie la rumenit. Crevetii se înrosesc când sunt gata. Întoarceti-i din când în când pentru a se face uniform. Dupa ce crevetii s-au rumenit, adaugati usturoiul tocat si amestecati. Adaugati rosiile tocate cuburi si lasati putin la fiert sa lase rosiile zeama. Separat, puneti pastele la fiert...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge ulei intr-un vas. Se trec bucatile de pui prin faina si se prajesc 15 minute. Se adauga restul ingredientelor si se lasa la foc 30 de minute. - 6 buc. piept de pui dezosat, 1/2 cana ardei verde sau telina, 1/2 cana ceapa tocata, 2 cani rosii decojite, condimente mexicane, o cana orez cu bobul lung, 1/2 cana faina, 2 lingurite ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frigider). - 200 g orez cu bobul lung, 4 dovlecei mici, 4 cepe mari, 8 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline, 1/2 salata verde, 250 g rosii lungi (tata caprei sau altele de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a piciorului), 300 g orez cu bobul lung, 1 castravete, putin sofran (pentru culoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde - 175 g orez cu bobul lung, 2 linguri otet, 4 lingurite zahar cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , piper, 200 g orez (cu bobul lung), o cutie (250 g) rosii decojite, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... franzela lunga, 1 ceasca lapte, 150 g unt, 100 g sunca, 100 g limba afumata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rade branza telemea. - O bagheta (paine lunga si subtire), 500 g rosii bine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 cana orez cu bobul lung, 1 cutie mazare, 1 cutie porumb, 1 borcan castraveti in otet, 3-4 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, o cana maioneza. Optional, un piept de pui fiert. Mod de preparare: Se fierbe orezul, si se lasa sa se raceasca. Se prepara maioneza, sau se foloseste una gata preparata, din comert. Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se taie marunt, la fel si patrunjelul. Dupa ce s-a racit orezul, se amesteca cu celelalte ingrediente. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... susan, 100 g orez cu bobul lung, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Începe prin a alege foile din varza murata si lasa-le sa astepte pâna este gata umplutura. Imediat dupa aceea, pune o ceapa si ciupercile tocate marunt la calit, cu putin piper si sare. Acestea vor fi gata când sucul pe care si l-au lasat a disparut. Adauga orezul si amesteca timp de 1 minut, dupa care lasa compozitia la racit. Cele mai frumoase sarmale sunt cele mici, asa ca înarmeaza-te cu rabdare si împacheteaza-le cât poti de bine. Ar fi perfect daca ai avea un ceaun, le poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp de 7 minute. Apoi se adauga usturoiul, chili si 2 linguri de ghimbir proaspat ras. Se ia de pe foc si se stropeste amestecul cu 2 linguri de suc de lime si se adauga 1 lingura sos de soia, adaugând un sfert de cana de apa daca e prea uscat. Se amesteca celelalte 2 linguri de suc de lime, 1 lingura sos de soia si jumatate de lingura de ghimbir ras si zaharul brun. Se adauga castravetii si ceapa, apoi coriandrul si menta. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie pe foc unsa cu ulei de masline si las-o sa se încinga. Pune în tigaie, unele lânga altele, feliile de vinete si lasa-le pe foc pâna când se rumenesc si sunt patrunse. În alta tigaie pune 8 linguri de ulei de masline si 3 linguri de otet sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi condimenteaza cu sare si piper. Adauga si vinetele rumenite în tigaie si lasa pe foc câteva minute. Pune mai apoi mixul aromant de vinete pe pâinea prajita si apasa usor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
ntai de toate, revin asupra faptului ca in luat puteti adauga in proportia dorita diferite arome cum ar fi fulgii de chili, busuioc sau oregano uscat, putei presara biscuitii cu chimion, susan, mac sau chiar cu nimic. Eu i-am presarat cu seminte de nigella si cristale de sare marina. Pentru inceput, se pun intr-un castron faina, sarea (1 lingurita rasa), untul taiat in bucatele si ierburile aromatice, daca se folosesc. Cu varful degetelor se incoporeaza untul in faina Se adauga cascavalul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul tzatziki Amesteca într-un bol iaurtul cu castravetii cubulete, uleiul de masline, zeama de lamâie si usturoiul. Asezoneaza cu sare si piper, adauga mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca iaurtul, zeama si coaja de lamâie, oregano, pudra de usturoi si boia. Într-un alt vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lamâie, acoperind carnea pe toate partile cu sos. Înfige fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întepându-le pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune în blender rosiile, ardeiul, castravetele, usturoiul, jumatate din cantitatea de ceapa rosie tocata si jumatate din cantitatea de busuioc. Amesteca cu blenderul pâna când compozitia devine cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pune supa în boluri pentru servit si adauga în fiecare bol ceapa, busuioc, rosii cherry tocate si câteva picaturi de ulei de masline. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul tzatziki Amesteca într-un bol iaurtul cu castravetii cubulete, uleiul de masline, zeama de lamâie si usturoiul. Asezoneaza cu sare si piper, adauga mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca iaurtul, zeama si coaja de lamâie, oregano, pudra de usturoi si boia. Într-un alt vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lamâie, acoperind carnea pe toate partile cu sos. Înfige fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întepându-le pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro