Cauta in 20.697 retete
... , apa, ouale. Apoi se adauga untura topita cu sarea, zaharul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vina pe cineva pentru aceste cornulete, dati-o pe sotul meu, care ... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca am avut untura de la porcule nost', am ... am avut, pentru ca au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... de lapte caldut 4 linguri de untura (in reteta dupa care m-am ... se umfla maiaua. Adaugati...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... faina si peste ea adaugam untura,oul,smantana si praful de ... framantam aluatul.Este bine ca untura sa fie rece din frigider ... faina in tava si punem cornuletele in tava ,apoi dam tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios pentru o seara in doi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, 2 felii piine alba, 1 lingura untura, patrunjel si marar tocat, sare, piper, untura pentru prajit, pesmet Mod de preparare: Carnea taiata bucati ... marunt, inabusite cu o lingura de untura. Tocatura se pune intr-un ... prajeste pe ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se fac din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. faina, 150 gr. unt, untura, un ou, un galbenus, 1 praf de vanilie, praf de copt, 1 lingura apa, 100 gr. zahar, marmelada Mod de preparare: Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umple cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare. Calde, se tavalesc in zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ciocolata pentru umplutura Se framanta untura cu apa, coaja de citrice ... pana terminam aluatul. Se pun cornuletele intr-o tava tapetata. Dam la ... folosit aceasta metoda de inpaturit cornuletele pentru a avea mai multa umplutura ... smantana grasa fermentata 200 gr untura de porc 450-500 gr ... zahar pudra In loc de untura se poate folosi unt gras ... si se ruleaza aluatul formand...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Cornuletele fragede cu gem sunt genul de reteta de care ti ... lighean in sus). Secretul acestor cornulete este aluatul. Ruda a aluaturilor frantuzesti ... consistenta frageda. Vezi aici si reteta de Cornulete cu vanilie. Reteta: Cornulete fragede cu gem sau nuca Ingrediente: 550 grame de faina ... zahar pudra vanilat Preparare: Amestecati untura cu galbenusurile, sarea, iaurtul, smantana ... .[/warning]...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... raceasca. Se framanta faina cu untura (osanza de pe burta), restul ... foc moale. - 500 g faina, 2 linguri untura, 250 g zahar, 2 oua intregi, praf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa dupa ochi (cat sa ... pentru gratar Intr-o tigaie, incingem untura si prajim carnea pe ambele ... intr-o cratita turnam peste ea untura in care s-a prajit, apa cat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ascund sub aparenta inofensiva a acestor cornulete delicate le face remarcabile. De ... ] Vezi aici si reteta de Cornulete fragede cu gem. [/readalso] Reteta ... pergament intr-o tava si puneti cornuletele peste. Introduceti tava la cuptor ... . Scoateti tava din cuptor, asezati cornuletele pe o suprafata uscata (de preferinta ... peste ele zahar pudra vanilat. Cornuletele cu vanilie se servesc reci...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... weekend va las o reteta de cornulete cu silvoita si nuca. Desi aluatul este de post, aceste cornulete sunt foarte puhave si aromate ... aluat. Cand avem pofta de cornulete, eu prefer sa le fac ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... Alice albinutza M-a pocnit o pofta de cornulete cu rahat, brusc in strafundul ... papilelor mele gustative. Da, fratilor! Cornulete cu rahat. Din acelea de ... va indulciti cu un pufos cornulet cu rahat si-o cana cu ... -i mare...." Asadar ingrediente : 250 gr untura 250 gr smantana 1 ou 1 plic ... cuptorul. Intr-un bol amestecati untura, smantana, sarea, oul, drojdia si ... 10. Scoatem tava si...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pas consta in realizarea efectiva a cornuletelor, astfel.. In fiecare triunghi se ... garde C. Dupa ce s-au copt, cornuletele se scot din cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faci, ies 30-40 de cornulete). Ingrediente: o cana de zahar pudra ... formeaza, cu mana umezita usor, cornulete. Coace-le maxim 15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro