cornulete cu untura si smintina
Pagina 3 din 5
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... tratat "ranile" cu aceste minunate cornulete, cu aroma de vanilie... Asta ... . 8 cm, din care se fac cornulete (mai groase la mijloc si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... fructe, strudel si chiar si cornulete cu dulceata ;) Grill-ul pe ... aici - Proiectul Radu Anton Roman ) Cornulete de Hateg Aluat 300 gr ... pana se rumenesc. La mine cornuletele au convietuit extrem de bine ... copt si doua tavi de cornulete si nu am adaugat nici ... :) PS Am uitat sa spun - cornuletele le-am copt pe aceasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... pentru aluat: 400g smantana 200g untura de porc sau margarina ori ... zahar vanilat esenta de rom Untura se freaca cu jumatate din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
140 gr. unt, 60 gr. nuci macinate, 70 gr. zahar, 170 gr. faina Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa cuprinda bine perisoarele si sa aiba consistenta unei smintini subt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
1cub drojdie 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 3-4 linguri de zahar 1ou 500 g faina. dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina lasam 10 minute sa dospeasca. punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim programul de framantare, adaugam pe rand restul ingredientelor. scoatem aluatul gata framanta il punem intr-un lighenus preasarat cu faina, acoperim cu un prosop curat, ferit de curentii de aer.... eu mai folosesc aragazul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita ... se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tava ... se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... subtire de 3 mm, se modeleaza cornulete. Se lasa 20 minute la ... grade, timp de 25 minute. Cornuletele caldute se dau prin sirop ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 1/2 kg spanac, 3 oua, 1 lingura unt, 3 linguri smantana, 2 linguri cascaval ras, 1 felie franzela, pesmet, sare Mod de preparare: Spanacul curatat si bine spalat se fierbe in apa clocotita cu sare si un praf de bicarbonat, peste care s-au turnat mai inainte citeva picaturi de otet. Dupa ce a fiert, se strecoara, se da prin masina de carne impreuna cu o felie de franzela muiata in lapte si stoarsa si se amesteca cu galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sare, iar la urma albusurile spuma....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1 creier, 150 g smantana, verdeata, 50 g unt, sare Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata. Se umplu ouale, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu smantana si restul de unt si se dau la cuptor 25 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 1/2 pahar smantana, sare Mod de preparare: Se pune smantana sa clocoteasca si se sparg ouale, adaugindu-se sarea. Mod de servire Se servesc foarte fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui, 2 cepe, 4-5 cartofi, 200 gr smantana, 1 lingurita faina, 200 gr cascaval, sare, piper, sos englezesc, boia dulce Mod de preparare: Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei, se condimenteaza si se introduce la cuptor timp de 15-20 minute. Cartofii si ceapa se taie cuburi mici si se prajesc pe jumatate, apoi se adauga peste pui. Se mai lasa la cuptor 20 minute, apoi se toarna deasupra smantana amestecata cu faina, cascavalul si o lingurita de sos englezesc. Se lasa la cuptor...
Reţetă de pe www.retete-bune.com