Cauta in 21.294 retete
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de legume branza de vaci si iaurtul, si se bat ... (instant), 12 foi de gelatina alba, 125 g mazare, 250 g brinza de vaca, 300 g iaurt, sare, piper alb, patrunjel verde. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... galbenusurile cu painea, branza de vaci si legumele fierte, adaugi si ... -marie. - 4 felii de piine, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 150 g brinza de vaca, 2 oua, 1 lingura unt, 1 lingura smantana, 200 ml lapte, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se ... cuptor sa se rumeneasca. - 6 ciuperci mari, 2 linguri unt, 150 g brinza de vaca, 1 lingura marar tocat, 1 ou, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Brinza de vaca, stoarsa bine de zer, se da prin sita sau ... potrivit si se lasa pina ce se rumeneste. - 700 g brinza de vaca, 80 g unt, 3 linguri smintina, 2 linguri faina, 3 linguri zahar, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua, esenta de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de placinta le lasam sa se dezghete la temperatura camerei,intre timp noi ne ocupam de compozitie,pentru inceput punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol o amestecam cu zaharul,cu ouale si mirodeniile aferente amestecam pana se incorporeaza toate,stafidele trecute prin sita le adaugam si pe dumnealor si le amestecam usor. Ungeti bine o tava cu unt/ulei. Am impartit pachetul de foi in trei parti pentru am iesi trei cultuce de plalinta,foile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare . 2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca. 3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit. 4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul. 5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul. 6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 50-100 gr. branza de vaci, 50 gr. unt, 1 ceapa, 1 lingura ... curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu branza de vaci si untul, frecind cu o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pana se fragezeste. In timpul fierberii, se adauga sarea si 2-3 frunze de cimbru; se serveste cu sote de morcovi si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tare; crema: 200 g branza de vaci, 300 ml smantana, 3 oua, 100 ... niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantana, ouale, zaharul tos ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 gr. muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ... de preparare: Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei fara ou, 50 gr. telemea de vaca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com