Cauta in 21.292 retete
... Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia ... , adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg.faina de grau,1 pahar de iaurt-400 gr.,1 plic de 100 gr.zahar vanilat,un cub de drojdie,se incalzeste un pic iaurtul ,se pune drojdia peste el si zahar vanilat si un pic de sare si se face un aluat,il lasam sa creasca o ora si apoi facem sfintisorii pe care ii dam cu ou cand ii bagam la cuptor si cu miere cand ii scoatem si presuram nuca pe ei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a masura) - 1 1/4 cana de faina din grau integral - 1 cana de faina de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... grame de faina integrala din grau - 80 gr de zahar din ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de secara 100 g faina de grau 480 300 g 200 g apa 1 lg ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... gr de faina integrala din grau - 6 linguri de zahar din trestie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... alimentatia bebelusului. Ingrediente: 1/4 cana de grau sau de mei amestecat cu ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si ... de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iaurt. - 300 g pulbere integrala de grau, orez, secara (o gasesti in magazinele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 125 g faina secara, 125 g faina grau, 2 oua, sare, piper, 1 lingurita drojdie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rasa, circa 125 g faina de grau, 50 g parmezan ras proaspat, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou, drojdie uscata, faina de grau, zahar, baie de ulei(2 l) Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ou, drojdie uscata, faina de grau, zahar, baie de ulei (2 l). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute pana cand bobul de grau se inmoaie si creste. Nu ... . - 500 g cus-cus (bob de grau mediteranean), 550 ml apa, 2 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de soia, 2 3/4 cani faina de grau, 2 linguri praf de copt, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui.Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din dressing. Deasupra de paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele se taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas faina si peste faina adaugam drojdia pe care am topit-o in iaurt caldut si zahar,mai adaugam si 1 plic de zahar vanilat ,apoi facem un aluat ,mai spre final adaugam si untul si framantam foarte bine aluatul.Apoi il lasam cam o ora sa creasca ,dupa care vom face o foaie mare din aluat ,o vom taia in patratele si vom pune pe fiecare patratel branza de vaci in care am adaugat zahar stafide si coaja de la o lamaie,Vom aduna marginile spre mijloc ,le vom pune in tava ,le vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca 2 oua cu jumatate de cana de zahar, se adauga smantana, faina si praful de copt si se amesteca. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza se amesteca cu 2 oua, jumatate de cana de zahar si gris (optional se pot pune stafide) dupa care se toarna peste blatul din tava. Se da la cuptor la 150 de grade pentru o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune faina intr-un vas si peste ea adaugam drojdia muiata cu apa calduta ,100 gr.zahar pudra si coaja de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care il punem dupa aceea pe o pernuta si il invelim cu un prosop curat.Se pune pe o pernuta deoarece creste foarte repede.In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati si intindem separat...
Reţetă de pe retete.eva.ro