coktail campari cu nectar de portocale
Pagina 2 din 5
... vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si coaja de portocale pana se obtine o crema pufoasa ... continuare. Se incorporeaza sucul de portocale amestecand in continuu. Se adauga ... amesteca incet cu sucul de portocale, pana se obtine o pasta moale ... . Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sucul de la cele doua portocale si de la lamâie. încorporeaza faina, coaja de portocala si toarna crema peste blat, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos la exterior, insa datorita portocalelor, carnea devine si foarte suculenta ... 2 tuburi! Ingrediente: - 1 pui intreg (1.5 2 kg) - 2 portocale - 3 linguri de Harissa - condimente orientale ... , sucul si pulpa de la o portocala, uleiul de masline si scortisoara ... terminat operatiunea marinata, taiati cealalta portocala in 4 si indesati-o in interiorul ... , care are o aroma deosebita de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi ... platou impreuna cu cateva felii de portocala si servim cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia o facem astfel: O punem peste putin lapte indulcit (nu fierbinte) si o lasam sa creasca. Adaugam cateva linguri de faina. Ouale le batem cu grija si le mixam bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul, sarea si esentele. Punem faina intr-un vas mare, facem loc in mijloc si punem pe rand drojdia care intre timp a crescut, ouale batute spuma si restul de lapte. Framantam pana se incorporeaza toata faina si apoi punem putin cate putin uleiul si continuam sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
coji de portocale sau de lamii, 1 litru alcool de 90 grade, 250 gr. zahar Mod de preparare: Se curata foarte subtire coji de portocale sau de lamii si se pun intr-un borcan, iar deasupra se toarna alcool de 90 grade. Mod de servire Se lasa o luna la macerat, scuturind borcanul din cind in cind. Dupa cel putin o luna se filtreaza alcoolul. Acesta se poate intrebuinta la prajituri, iar adaugind zahar si diluindu-l cu apa se obtine o bautura racoritoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 portocale, 2 mere, 1/2 pahar apa, 1/2 pahar zahar, 1 paharel de coniac Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, dupa care se adauga si coniacul. Fructele curatate de coaja se taie felii. Se asaza pe un platou rotund un cerc de felii de mere, de jur-imprejur feliile de portocale una dupa alta. Se toarna deasupra siropul rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grame zahar 1 lingura coaja de portocale 1 Frecati bine untul cu zaharul ... o pasta, adaugati sarea, coaja de portocala si ceaiul Earl Grey. 3 Incepeti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... alcool, 1 litru lapte, 1 kg zahar, 4 portocale, 1 lamiie, 1 baton vanilie, zeama de ... de la o lamiie si o portocala. Restul se portocale si de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sucul si coaja unei portocale, un galbenus, o portocala pentru ornat Mod ... rece, sucul si coaja de portocala. Se intind foile de placinta ... racit. Mod de servire Se serveste ornata cu felii de portocala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... loc si pentru jeleul de portocale. Dam paharele la frigider. Eu ... si asezam deasupra feliute de portocale. Intr-o craticioara punem cca 300 ml suc de la portocale si 100 gr de zahar. Punem ... si plicul de finesse de portocale. Mestecam pana se incorporeaza bine ... turnam usor in pahare peste portocale. Dam din nou la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g zahar, 2 portocale, 100 g nuci sau migdale, 4 oua, 25 g unt Mod de preparare: Se taie coaja de la portocala, se freaca zaharul cu zeama si coaja portocalelor timp de o ora. Se dauga nucile sau migdalele pisate, un ou intreg si trei galbenusuri. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se toarna in forma unsa si se coace la cuptor 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata, 4 buc. portocale, 2 linguri cu varf de unt, 1/2 lingurita de zahar ... coaja rasa de la doua portocale si un pahar cu apa ... usor rumenita, sucul de la portocale si coniacul. Se potriveste de ... , se toarna deasupra sosul si se garniseste cu felii de portocale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 1/2 l lapte, zeama de la o portocala, 150 gr. unt, 6 galbenusuri, 150 gr. zahar pisat, coaja de portocala, 2 portocale, migdale Mod de preparare ... cu zeama strecurata de la o portocala frumoasa. Se freaca 150 gr ... si putina coaja rasa de portocale. Se amesteca totul cu painea, se adauga o bucata de portocala zaharisita, taiata marunt si cateva migdale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 plicuri de zahar vanilat, 1 l lapte, 8 portocale, 500 ml. frisca lichida Mod ... un pumnisor de coaja de portocala rasa . Se lasa la rece ... din fiecare (frisca, albusuri, crema) Portocalele se curata si se taie ... . Tapetezi peretii cu feli de portocale si apoi inbibi piscoturile in ... bagi si le scoti). Peste portocale pui incet 1/2 din compozitie si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom ... coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere, 4 portocale, 4 linguri cu varf de zahar pudra, 4 lingurite rom, 1/2 pahar ... , citeva bucati de coaja de portocala zaharata Mod de preparare: Merele ... si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se ... zaharul pudra si coaja de portocale zaharata, taiata bucatele. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com