Cauta in 45.649 retete
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi branza si esenta de vanilie.Bourbon vanilie de la dr oetker a avut un rol foarte important ,pentru ca i-a dat cremei un ... d elapte vom folosi sucul de portocale.Se da deoparte sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce poate fi mai dragut si mai dragut decat un concurs care sa imbine doua mari pasiuni: gatitul si degustatul de "dulce"? Cei de la Dr. Oetker da startul sezonului de prajiturit! In perioada 20 august - 31 octombrie, Dr. Oetker demareaza campania nationala " Imbogateste aromele toamnei! ". Io m-am inscris!!! Fiti pe faza ca urmeaza o mare si dulce "surpriza"..yummyyyy :)
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
De ceva vreme am primit un pachet de la echipa Dr. Oetker, pe motivul ca, citez: "...echipa Dr. Oetker te-a remarcat si de-a lungul anului 2013 ne-ai facut sa zambim". M-a bucurat sa aud asta, pentru ca intr-adevar, unul dintre obiectivele blogului este sa aduca zambete si bucurie celor care-l viziteaza. Iata si fotografia produselor primite: Multe dintre produsele primite le folosesc in
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... se decupeaza cercuri de marimea formei din aparatul de placinte Dr.Oetker. Cine vrea sa faca placinta in forma de tarta, decupeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi branza si esenta de vanilie.Bourbon vanilie de la dr oetker a avut un rol foarte important ,pentru ca i-a dat cremei un ... d elapte vom folosi sucul de portocale.Se da deoparte sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie, 3 lingurite de cacao(cernut la folosire), 1 fiola Dr.Oetker de esenta de rom, 1 praf de sare. Crema-spuma de ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... gata preparata cu zahar (fierbinte), 1 plic praf pt crema Tiramisu (Dr.Oetker), 200 ml lapte degresat rece, 50 g nuca de cocos (razuita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Preparare Se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se bat ouale si se amesteca cu laptele, apa si untul topit. In masina de paine se pune amestecul de oua peste care se presara drojdia uscata si zaharul vanilat. Deasupra se aseaza amestecul de faina. Se seteaza masina pe programul de framantat si dospit. * aluatul se poate framanta si de mana, apoi se lasa la crescut la loc caldut timp de 1 ora. Pentru umplutura se freaca untul cu zaharul. Se macina nuca. Aluatul dospit se pune pe masa data cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, la sfarsit adaugam faina in ploaie, omogenizam cu grija, apoi turnam compozitia in forma si coacem cam 20-25 minute la foc potrivit. Incercam blatul cu scobitoarea, cand nu se lipeste de aceasta este copt. Preparam crema: praful de gelee se amesteca cu zahar si apa sau suc din compot si se fierbe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se separa ouale, si intr-un castron pune cele 6 albusuri impreuna cu cele 200 gr. zahar pudra. Se mixeaza bine pana se face o spuma tare. Apoi punem in castron si restul ingredientelor, adica cele 6 galbenusuri, praful de budinca, si faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata , folositi o tava nu foarte mare, in orice caz nu folositi tava de la aragaz Se lasa la cuptor 25-30 min la 175 grade....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca crema cu 750 ml lapte rece,conform instructiunilor de pe plic.Se pune intre foi.Se orneaza in functie de imaginatie.Se da la rece,se serveste dupa cel putin 3 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca si o dam la rece. Batem mascarpone cu crema de branza si zaharul pudra, adaugam si esenta de vanilie. Amestecam crema de mascarpone cu cca 2/3 din frisca apoi impartim crema in 2 parti din care una sa fie ceva mai multa (vom folosi din ea si la imbracatul tortului). Daca vreti puteti pune ceva mai mult zahar. Dam la rece. Intre timp punem zmeura intr-o craticioara pe foc cu zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat de dulce vreti sa iasa mai adaugati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul: Bateti untul moale si amestecati cu zaharul pudra si ouale pana face spuma. Adaugati vanilia-doua plicuri de zahar vanilat am pus, faina-cernuta cu praful de copt, apoi puneti si capsunile. Eu am blenduit capsunile, apoi le-am pus in sita la scurs si am pastrat sucul ca sa fac tort-jelee. Pasta de capsuni am amestecat-o in aluat. Am tapetat tava cu hartie de copt si-am intins compozitia. Coaceti la foc mediu 20 de minute, apoi taiati biscuitii cu sabloane in forme de inimioare. Am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregatesc cremele conform indicatiilor de pe ambalaj.Se umplu foile de tort si se imbraca cu crema.Se decoreaza cu inimioare.Este un tort rapid si foarte gustos.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
BLAT: Se pune laptele la fiert,iar cand incepe sa fiarba adaugam zaharul,cacaua,margarina,stafidele si rahatul taiat bucatele.Se raceste compozitia si se amesteca cu biscuitii zdrobiti bine. CREMA VANILIE: Se fierbe laptele. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 2-3 linguri de lapte rece,apoi se pune in laptele care fierbe. Se amesteca compozitia cu telul ,iar cand incepe sa se ingroase se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit,se adauga margarina si se amesteca bine. DECOR: Oprim 3 capsuni...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean mai mare se pune faina amestecata cu drojdia uscata. Se freaca galbenusurile cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana cand zaharul se topeste si galbenusurile s-au albit. Intr-o cratita se incalzeste pe foc laptele si se toarna peste galbenusuri si se amesteca. Compozitia astfel rezultata se toarna treptat peste faina si se incorporeaza complet. Intre timp trebuie topit untul pe foc mic. Din acest unt se pune in aluat din cand in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am gandit ca aceasta budinca de taietei se potriveste in meniul de Pasti pentru ca a doua zi este si mai buna, asa ca o puteti pregati cu o zi inainte. In mod normal pentru crusta se foloseste aluat foietaj, doar ca eu, norocoasa cum sunt, am primit acum ceva vreme o invitatie la o patiserie aflata la cativa km de Targu-Mures. O patiserie care produce un singur sortiment de prajituri: vafe olandez (stroopwafels). Va dati seama ca n-am putut refuza si la primul drum in zona m-am abatut pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si articole Contact BlogCulinar > Dulciuri > Dulceata de portocale si un guestpost ... Bogdan 1 Comment Tags: dulceata , ghimbir , mic-dejun , portocale Esti prima data ... cu experienta mea cu dulceata de portocale: daca as fi stiut ... greu este sa faci o dulceata decenta de portocale, probabil nu as ... am vazut la bunica mea,...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro