Cauta in 66.545 retete
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi branza si esenta de vanilie.Bourbon vanilie de la dr oetker a avut un rol foarte important ,pentru ca i-a dat cremei un ... d elapte vom folosi sucul de portocale.Se da deoparte sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru aceasta prajitura de la Dr. oetker, pe langa aceasta ne mai trebuie: pentru blatul de biscuiti ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ce poate fi mai dragut si mai dragut decat un concurs care sa imbine doua mari pasiuni: gatitul si degustatul de "dulce"? Cei de la Dr. Oetker da startul sezonului de prajiturit! In perioada 20 august - 31 octombrie, Dr. Oetker demareaza campania nationala " Imbogateste aromele toamnei! ". Io m-am inscris!!! Fiti pe faza ca urmeaza o mare si dulce "surpriza"..yummyyyy :)
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
De ceva vreme am primit un pachet de la echipa Dr. Oetker, pe motivul ca, citez: "...echipa Dr. Oetker te-a remarcat si de-a lungul anului 2013 ne-ai facut sa zambim". M-a bucurat sa aud asta, pentru ca intr-adevar, unul dintre obiectivele blogului este sa aduca zambete si bucurie celor care-l viziteaza. Iata si fotografia produselor primite: Multe dintre produsele primite le folosesc in
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... folosit-o pe cea de la Dr.Oetker Faina alba calitate superioara 350 g Sare 0.5 lingurite Zahar 1 linguri Ulei ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... se decupeaza cercuri de marimea formei din aparatul de placinte Dr.Oetker. Cine vrea sa faca placinta in forma de tarta, decupeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi branza si esenta de vanilie.Bourbon vanilie de la dr oetker a avut un rol foarte important ,pentru ca i-a dat cremei un ... d elapte vom folosi sucul de portocale.Se da deoparte sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie, 3 lingurite de cacao(cernut la folosire), 1 fiola Dr.Oetker de esenta de rom, 1 praf de sare. Crema-spuma de ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Din ingredientele de mai sus se face un aluat potrivit nici prea moale, nici prea tare, se adapteaza la masina de carne forma de biscuiti sptitati, si se fac biscuitii. Se pun in tava (nu se unge tava). Se dau la cuptor 20-25 min. Pentru a fi mai gustosi se dau prin glazura. - 2 oua 200 g. zahar 200 g. unsoare 3 ling. lapte 3 ling. smantana 2 prafuri de copt dr. oetker coaja de lamaie faina cat cuprinde (sa fie un aluat potrivit)
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... gata preparata cu zahar (fierbinte), 1 plic praf pt crema Tiramisu (Dr.Oetker), 200 ml lapte degresat rece, 50 g nuca de cocos (razuita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se freaca untul cu zaharul praf, se adauga nuca, praful de copt, faina si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Cand este pe jumatate coapta se pune glazura din: 4 galbenusuri frecate spuma cu 200 gr. zahar. Se da din nou la cuptor, iar dupa racire se pune crema: 100 g. unt 100 g. zahar 100 g. nuca prajita si taiata marunt 2 ling. cacao putin rom - 140 g. unt 140 g. zahar 140 g. nuca macinata 100 g. faina 4 albusuri 1 praf de copt...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Preparare Se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se bat ouale si se amesteca cu laptele, apa si untul topit. In masina de paine se pune amestecul de oua peste care se presara drojdia uscata si zaharul vanilat. Deasupra se aseaza amestecul de faina. Se seteaza masina pe programul de framantat si dospit. * aluatul se poate framanta si de mana, apoi se lasa la crescut la loc caldut timp de 1 ora. Pentru umplutura se freaca untul cu zaharul. Se macina nuca. Aluatul dospit se pune pe masa data cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, la sfarsit adaugam faina in ploaie, omogenizam cu grija, apoi turnam compozitia in forma si coacem cam 20-25 minute la foc potrivit. Incercam blatul cu scobitoarea, cand nu se lipeste de aceasta este copt. Preparam crema: praful de gelee se amesteca cu zahar si apa sau suc din compot si se fierbe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se separa ouale, si intr-un castron pune cele 6 albusuri impreuna cu cele 200 gr. zahar pudra. Se mixeaza bine pana se face o spuma tare. Apoi punem in castron si restul ingredientelor, adica cele 6 galbenusuri, praful de budinca, si faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata , folositi o tava nu foarte mare, in orice caz nu folositi tava de la aragaz Se lasa la cuptor 25-30 min la 175 grade....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca crema cu 750 ml lapte rece,conform instructiunilor de pe plic.Se pune intre foi.Se orneaza in functie de imaginatie.Se da la rece,se serveste dupa cel putin 3 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca si o dam la rece. Batem mascarpone cu crema de branza si zaharul pudra, adaugam si esenta de vanilie. Amestecam crema de mascarpone cu cca 2/3 din frisca apoi impartim crema in 2 parti din care una sa fie ceva mai multa (vom folosi din ea si la imbracatul tortului). Daca vreti puteti pune ceva mai mult zahar. Dam la rece. Intre timp punem zmeura intr-o craticioara pe foc cu zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat de dulce vreti sa iasa mai adaugati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul: Bateti untul moale si amestecati cu zaharul pudra si ouale pana face spuma. Adaugati vanilia-doua plicuri de zahar vanilat am pus, faina-cernuta cu praful de copt, apoi puneti si capsunile. Eu am blenduit capsunile, apoi le-am pus in sita la scurs si am pastrat sucul ca sa fac tort-jelee. Pasta de capsuni am amestecat-o in aluat. Am tapetat tava cu hartie de copt si-am intins compozitia. Coaceti la foc mediu 20 de minute, apoi taiati biscuitii cu sabloane in forme de inimioare. Am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregatesc cremele conform indicatiilor de pe ambalaj.Se umplu foile de tort si se imbraca cu crema.Se decoreaza cu inimioare.Este un tort rapid si foarte gustos.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro