Cauta in 21.294 retete
Meteorologii spun ca in acest week-end gradele vor sari peste 35 de grade Celsius si se vor apropia vertiginos de 40. Asa ca, desfata-te cu un coktail Curacao la care adauga si multa gheata. Ingrediente si cantitati: 40 ml vodka Absolut 20 ml Curacao 7-up sau Sprite Mod de preparare: In paharul aprovizionat cu cristale de gheata toarna vodka Absolut si Curacao. Adauga 20 ml de Curacao si 7-up sau Sprite. Ca sa fie mai apetisant, garniseste marginea paharului cu o felie de lamaie si o cireasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O bautura cremoasa, fructata, pentru zilele fierbinti de vara... Ingrediente si cantitati: 1 banana 2 cesti cu suc de portocale 2 cuburi de gheata o felie de lime (lamaie verde) Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un blender (cu exceptia feliei de lime) si amesteca-le la viteza medie pentru cateva secunde. Pune bautura rezultata intr-un pahar cu picior, apoi adauga felia de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand afara sunt 40 de grade, ai nevoie de o bautura ca gheata. Noi iti recomandam sa incerci o combinatie intre vodka si apa tonica. Ingrediente si cantitati: 40 ml Absolut Vodka Apa tonica Mod de preparare: Amesteca vodka si apa tonica. Nu uita sa pregatesti o cupa cu multe cuburi de gheata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa cum sugereaza si titlul, coktailul "Briza Marii" se potriveste de minune cu serile petrecute pe faleza, sau, de ce nu, pe canapea vizionand filmul "Falci". Pentru prepararea lui raciti bine un pahar gen cupa. Puneti in shaker 45 mililitri de Vodca, 90 mililitri suc prospat de coacaze si 90 de mililitri de suc de grep. Amestecati bine in shaker continutul si treceti-l prin gheata pisata. Se orneaza cu cirese confiate. Se toarna ingredientele intr-un pahar inalt plin cu gheata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este ca-i dragut? Mie mi-a placut de cum l-am vazut pe internet. Nu-i o noutate si nici inventia mea, dar m-am gandit ca poate o sa va placa si voua si o sa va intereseze. E pentru a doua oara cand fac tort Curcubeu. Prima oara, acum aproape un an, am folosit colorant gel de la Wilton care nu mi-a placut deloc cum a colorat blaturile. Au iesit foarte pale, iar rosul era mai mult roz. Cam asa a aratat tortul (la exterior, pentru ca interiorul nu a putut fi fotografiat) Anul acesta am cumparat...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1 passion fruit pulpa 60 ml takamaka rom alb Busuioc proaspat Menta proaspata 1 lgt zahar 1 lime Apa minerala Gheata Zdrobesti in mojar menta cu busuioc, adaugi zahar, pulpa de p f. Le pui impreuna cu restul ingredientelor (mai putin apa minerala) intr-un pahar de blenduit. Agitam bine. Adauga apa minerala si decoreaza cu menta si busuioc.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... care au fost rehidratate in alcool, zeama de lamaie, praful de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decorticati, o legatura ceapa verde, sos cocktail Mod de preparare: Se taie ... de avocado, putina maioneza, sos cocktail (special pentru fructe de mare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... visine, 500-600 g zahar, 1/2 litru alcool, citiva simburi de visine, 1 baton ... egale. A doua zi se adauga alcoolul, citiva simburi de visine zdrobiti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se macereaza in alcool o lingura cu virf de frunze de menta uscate sau proaspete, timp de 8 zile, adaugind, apoi, aceeasi cantitate de sirop cu zahar; se lasa sa stea inca 3-4 zile.Pentru aroma, se pot pune si 2 cuisoare nemacinate, chiar de la inceput. Se filtreaza ca si lichiorul de portocale si se astupa bine.Se oate consuma imediat. - 1 l alcool, 1 kg zahar, frunze de menta, citeva cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce s-a racit, se adauga treptat alcoolul (amestecat in prealabil cu romul ... ). - 6 galbenusuri, 400 g zahar, 250 ml alcool, 100 ml rom, 600 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se raceasca, se incorporeaza alcoolul de fructe, se amesteca si ... nebatuta, 200 g ciocolata amaruie, 4 linguri alcool de fructe, 750 g zmeura, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... litru alcool, 1 litru lapte, 1 kg zahar, 4 portocale, 1 lamiie, 1 baton vanilie, zeama ... Mod de preparare: Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 litri apa, 4 sticle bere blonda, 1 sticla bere neagra, 350 gr.zahar, 100 gr.alcool Mod de preparare: Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3 zile, se poate bea, tinut in prealabil 2-3 ore la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 farfurie adinca de menta, 500-600 gr. zahar, alcool Mod de preparare: Se tine menta in alcool la soare timp de 3-4 saptamini. Se strecoara si se amesteca cu un sirop preparat din 500-600 gr. zahar si 2 pahare mari de apa. Se potriveste taria cu alcool dupa plac. Se pune in sticle, se infunda si se pastreaza in camara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... absorbi excesul de suc) si alcoolul. Se amesteca cu grija de ... zahar, frisca pentru ornat, 1 lingura alcool rafinat, vodca sau coniac de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... s-a topit tot zaharul, se adauga alcoolul si romul in suvoi subtire ... , 500 ml lapte, 250 ml alcool, 350 g zahar, 250 ml rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. zahar, 1/2 l lapte, 4 galbenusuri, 0,25 l alcool de 90 grade, 1/2 baton vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia si apoi se amesteca, pana ce laptele se raceste. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza complet (cel putin 15 minute). In timpul cat se amesteca, se toarna in suvita subtire laptele, iar la sfirsit se adauga alcoolul. Se trage in sticle.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 l alcool alb, 30-40 frunze de visin, 250g zahar, 2 pahare apa Mod de preparare: Se pun frunzele cu alcoolul intr-o sticla de culoare inchisa, se astupa bine si se lasa la loc racoros si intunecos 24 de ore. Se fierbe apa cu zaharul, pana incepe sa se lege putin ca un sirop. Cind s-a racit siropul se amesteca cu alcoolul strecurat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com