ciulama de bureti pastravi
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ciulama de bureti, ciulama, ciulama ciuperci pleurotus, ciulama de ciuperci, ciulama de pui, ciulama de porc, parjoale cu bureti, chiftele de bureti, bureti prun, bureti cu usturoi
... acest caz, la servire, in ciulama se pot adauga si morcovi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa si se spala apoi se toaca marunt si se pune in tigaie cu uleiul de masline, se lasa sa se inmoaie putin apoi se adauga ardeii taiati cubulete , si ciupercile - toate spalate si taiate cubulete. Se lasa sa se imabuse putin apoi se adauga pasta de tomatese adauga un pahar cu apa si se lasa la fiert pana fierb toate bine si scade putin . Se dizolva faina intr-o jumatate de cana de apa si se adauga peste ciuperci , se lasa sa mai dea cateva clocote . Se toaca usturoiul si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se pregateste astfel: se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si am cumparat o bucata de pastrav somonat de vreo 300 g, 250 ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg carne pui 1 morcov 2 cepe 1 lingura faina 1 pahar smantana ulei sare piper dafin patrunjel Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin. Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui. Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a "scapa" de grija gatitului - nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica. Ingrediente 1 ceapa mare 2 conserve de ciuperci 2 morcovi 1 ardei rosu pulpe de pui dezosate sau piept de pui patrunjel sare, piper putin ulei Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ciulamaua de galbiori nu mai are nevoie de nicio introducere sofisticata, de cuvinte care sa o vanda. Pentru ca este exact ceea ce ii spune numele: o tocanita pe baza de smantana, cu cele mai fragile si imbietoare roade ale padurii. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 500 grame galbiori 2 linguri de unt 700 ml supa de pui sau legume 1 ceapa 400 ml smantana grasa 3 linguri de faina 2 linguri de marar (optional) sare piper Preparare: Curatati galbiorii sub jet de apa rece...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O mancare zdravana, de casa, bogata in gusturi si proteine. Puteti folosi atat galbiori proaspeti cat si uscati, hidratati in prealabil 30 de minute in apa fierbinte. Portii: 2 Timp de preparare: 45-50 de minute Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 cani supa de pui 2 linguri ulei 1 ceapa medie 300 grame galbiori 1 cana de smantana 2 linguri de faina 1 lingura marar proaspat tocat 1 lingura patrunjel proaspat tocat sare piper alb Preparare: Curatati si tocati ceapa. Alegeti, curatati si tocati mare...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg pulpe pui 1 kg smantana 1-2 cepe vegeta sare,piper Mod de preparare Se fierb pulpele apoi se scot,se lasa la scurs pe servetele absorbante si supa rezultata se da deoparte sa se racoreasca putin. Se prajesc apoi pulpele in ulei impreuna cu feliile de ceapa care se arunca dupa ce s-au prajit. Se dilueaza smantana cu supa de pui calduta si se adauga putin cate putin in cratita si mestecand continuu,ca sa nu se branzeasca. Se adauga sare,piper si vegeta dupa gust si se da in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 pui, 1 ceapa, 1 lingura unt, 1 1/2 lingura faina, sare Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cat s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa sa fiarba acoperit pana este gata, iar ceapa se arunca. Separat se prajeste faina in untura fara insa sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, amestecand repede sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste bucatile de carne. Se mai lasa sa deau un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mi-e limpede ca apa de izvor In care codrul mandru se-oglindeste: Ii va placea pastravul la cuptor Si celui care nu este fan peste
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
by Alice albinutza Am facut o reteta foarte gustoasa, banala, poate pentru unii, dar gustoasa si mai ales numai buna si pentru mititica mea. O reteta culinara pe care mai toate noi am gustat-o, candva, in bucataria bunicilor noastre. Asadar ingrediente: pulpe de pui de tara (sau nu) 500 ml supa de carne o ceapa potrivita 50 gr faina 300 ml smantana un morcov, un patrunjel, o bucatica de telina (optional) putina sare si eventual un cub knor de gaina Se curata morcovul, ceapa, patrunjelul si ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute). Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci. Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie" , sare si piper. Acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g piept de pui 300g ciuperci 2 cepe 2-3 catei de usturoi 1 ceascuta supa de pui 1 cescuta smantana 1 lingura faina marar sare, piper Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si ciupercile. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins, punem pieptul de pui si amestecam usor, cand isi schimba culoarea adaugam ciupercile si o cescuta de supa de pui.....sau apa. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic cu capacul pus aproximativ 15 minute pana s-a...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute). Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci. Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie" , sare si piper. Acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastravii se curata de solzi, li se scot urechile si se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
un pui de 1,5 kg, 2 linguri de ulei, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 gogosar, 4 catei de usturoi, 2 linguri de faina, 300 ml smantana Mod de preparare: Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele si aripile de la un pui, 200 ml lapte, 2 linguri faina, sare, 15 ml ulei Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Se rumeneste faina intr-o cratita fara grasime, se toarna zeama in care a fiert puiul, amestecand in permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga laptele, uleiul si inca putina sare. Dupa 5-10 minute, se pun bucatile de pui si se continua fierberea pana cind ciulamaua se ingroasa. Mod de servire Se serveste calda, cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, 1/2 pahar lapte, sare Mod de preparare: Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu 1/2 litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pana cind sunt fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne ,40 g faina ,30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat.100 ml smantana sau lapte,patrunjel ,"Vegeta", sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita ,ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea ,adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov,telina, patrunjel,o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com