Cauta in 21.435 retete
... . Pentrudiversificare, n-ar strica sa serviti o ciulama, dar nu uitati ca ceamai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acest caz, la servire, in ciulama se pot adauga si morcovi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un pui de 1,5 kg, 2 linguri de ulei, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 gogosar, 4 catei de usturoi, 2 linguri de faina, 300 ml smantana Mod de preparare: Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, 1/2 pahar lapte, sare Mod de preparare: Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu 1/2 litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pana cind sunt fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg ciuperci, 1 pahar mare lapte, 100 gr. ulei, sare, piper, usturoi, o lingura de faina, smantana dupa gust Mod de preparare: Se spala bine ciupercile. Se curata, se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 gr. ulei (sau unt) aproximativ 5 minute, dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pana se fierb ciupercile (20 minute). Cind sunt fierte, se adauga o lingura de faina, un pahar mare cu lapte, sare, piper,usturoi, dupa gust, si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiarba pana se face ca o ciulama. Se raceste aceasta compozitie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , amestecand mereu pana devine ca o ciulama. Cind incepe sa clocoteasca, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se pregateste un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lege, se pun 2-3 linguri de ciulama (unt, lapte, faina fiarta 2-3 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciulama proaspata si delicata in care carnea de pui in sos ... de mazare si ardei copt. Ciulama de pui cu ardei copt ... merita incercata macar o data. Reteta: Ciulama de pui cu mazare si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... scoici si urma sa fac o ciulama de ciuperci. Dar odata achizitionate ... ca sa nu se prinda. Ciulama: Se toarna cele 4 linguri de ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... . Pisam usturoiul si-l adaugam la ciulama de ciuperci si cand au ... mararul marunt si punem in ciulama (optional, daca nu, folositi mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tocana alba (in Ardeal) sau ciulama cu afumatura (in Bucovina) si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de pui si ardei copt. O ciulama probabil noua ca gust, culoare ... si ingrediente. Am conceput aceasta ciulama initial pentru Bistro Arles. O refacem ... fierbe puiul. Reduceti focul sub ciulama, turnati laptele pentru a o racori si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Va propun o ciulama extrem de buna! Noua ne plac mult pipotele ... oara cand le-am facut ciulama si nu am regretat deloc ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... " cu spor: Alice Ciobanu cu O zi cu ciulama Laura Laurentiu cu ... pui cu ciuperci Dia cu Ciulama de ciuperci Elena Toma cu ... padure Iuliana Florentina Avram cu Ciulama de ciuperci Boabe de cafea ... de ciuperci Ioana Tone cu ciulama, ciulamica, ciulamale Bucataresele vesele cu ... clatite picante Andreea Denisa cu Ciulama de ciuperci reinventata. Dana Aphextwinz cu Ciulamale...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb în apa cu sare, fara sa se sfarâme. Separat se face un sos alb, dintr-o lingura de unt si faina, care se stinge cu apa în care au fiert cartofii. Se adauga brânza rasa. Se toarna sosul peste cartofii scursi de apa si se da câteva minute la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în putin ulei pâna devine aurie. Apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, laptele, sare, piper si se lasa la fiert aproximativ 15-20 de minute la foc mediu. Într-un castronel mic se pun cele doua linguri de faina si putina apa si se amesteca pâna la omogenizare. Când compozitia de pe foc a scazut, se adauga smântâna si amestecul din faina si se continua fierberea pentru înca cinci minute. Apoi se pune si usturoiul pisat si se ia de pe foc. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se pregateste astfel: se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com